Овен

ОВЕН

(21. III - 20. IV)
Девиз: “Аз съм”
Елемент: огън
Планета: Марс
Цветове: наситено червено
Камъни: рубин
Щастливо число: 8
Хармонични знаци: Лъв, Стрелец
Цвете: здравец
Силни страни: точни науки (математика, физика), политика
Възможни здравословни проблеми: глава, зъби

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Партньорска съвместимост Овен

2009-11-01Овен

 • Овен и Овен


Напълно невъзможна конфигурация, но това не означава, че не съществуват подобни партньорски съюзи.  Пламенната същност  на тази зодия не предразполага разбирателство между две пламенни натури.
Възможно:  Реален съюз да се осъществи, но в тази конфигурация ще има Овен – 1- ви т.е. лидера и Овен 2-ри т.е. подчинения на лидера.

 • Овен и Телец


Често срещан съюз, постигане на  разбирателство и установяване на добро ниво на общуване. Двете зодии успяват да достигнат хармония помежду си.
Възможно: Конфигурацията може да укрепне ако се тренира във времето  ТЪРПЕНИЕТО на Овена и ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА  на Телеца.

 • Овен и Близнаци


Химията между двата знака възниква мигновено. Страстта ще им помогне да затвърдят отношенията си, но за съжаление не и дълготрайно.
Възможно:  Двойствения характер на Близнака може да създаде редица неприятности на Овена в брачния живот. Един осъзнат Близнак гарантира спокойствие, за това преди да се пристъпи към трайно обвързване трябва този момент да бъде проверен.

 • Овен  и Рак


Два противоположни знака. Между тях е възможна временна не сериозна връзка.
Възможно:  За съжаление тук няма никаква възможност. Дори стъпили в брак, той ще бъде съпроводен с редица проблеми и най- вече скандали.

 • Овен и Лъв


Добри приятели, защото си приличат по импулсивност. Връзка между тези две зодии, може да им подари чудесни спомени изпълнени с интересни преживяванията. Сериозност в техните отношения може да се постигне много трудно.
Възможно:  Сериозна връзка и брак е допустима, но ако се гради върху основите на една уникална и потвърдена във времето ЛЮБОВ.

 • Овен и Дева


Приятели  и само приятели, може би бизнес партньори . Интимен съюз е невъзможен.
Възможно: Тук няма възможности, всичко лично извън работата и приятелство носи проблем, след проблем.

 • Овен и  Везни


Добра съвместимост  между ОГЪНЯ и ВЪЗДУХА! Необходимо е Везната да бъде достатъчно загадъчна, Овена импулсивен. Връзката ще бъде ползотворна и за двете зодии, но брака недълготраен.
Възможно:  Брака да бъде и дълготраен ако Везната не  престане да провокира Овена. От своя страна Овена да даде достатъчна свобода на Везната.

 • Овен и Скорпион


МАРС -  планетата която разказва за този вид съюз. Огнените представители могат да бъдат или неразривно заедно или най- върлите си врагове. Няма средно положение.
Възможно: Свобода и независимост при двамата партньори може да доведе връзката им до дълготраен съюз. Два лидера на едно място обединени чрез необикновен енергиен канал.

 • Овен и Стрелец


Две половини от едно цяло – представлява съюза между тези две зодии. Мислят еднакво, общуват с лекота. Пълна хармония в брака.
Възможно: Трябва да се подчертае, още в  началото на техните отношения, че  Стрелеца с нищо не  е виновен и Овена не трябва да му се сърди! Спазвали се това Златно правило брака е дълготраен.

 • Овен и Козирог


Овен и Овен = Овен и Козирог – НАПЪЛНО несъвместими двете зодии не могат да имат никакви по- дълготрайни отношения. Разбира се всяко правило си има изключения в много редки случай.
Възможно: Тук няма възможности, постоянни конфликти прерастващи в скандали.  Редките изключения на брак са съпроводени с непрекъснати сътресения.

 • Овен и Водолей


Съществува относителна съвместимост между тези две зодии. Възможни са интимни отношения дори брак с различна продължителност.
Възможно: Дълготрайни  отношения могат да се очакват ако Водолея не предизвиква  изгарящото чувство за ревност на Овена. Обратното Овена не трябва да обезличава Водолея. НО, това са така трудни задачи!

 • Овен и  Риби


Овен и Овен = Овен и Козирог е равно на Овен и Риби !!! Невъзможност за съвместен живот и брак. Катастрофален съюз. Разбира се и тук има изключения, разбира се кратки като продължителност на отношения.
Възможно: Няма възможност! Овена постоянно ще отдава непрекъсната си енергия дори добронамерена, тя ще бъде възприемана от Рибата като нещо неприятно и обидно.


За изготвяне на индивидуални астро-прогнози и хороскопи, както и за консултации, можете да се свържете с експертите по АСТРОЛОГИЯ на МИСТИЧНО.

 


последно в Астрология
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН
01-09-2018 03:30
Месечен хороскоп на късмета СЕПТЕМВРИ 2018 – СКОРПИОН

Вашият фактор на късмета е 8/9 през щастливите дни този месец, които са: 8-14. Неблагоприятен период за...


Китайски хороскоп 2018
04-12-2017 08:00
Китайски хороскоп 2018

ПЛЪХ ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020 Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен...


2018 Китайски хороскоп
30-11-2017 08:00
2018 Китайски хороскоп

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до...


Любовен хороскоп 2018
25-11-2017 08:00
Любовен хороскоп 2018

Годината е подходяща за изграждане на… ПЛЪХ: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008 Страст и...


Хороскоп 2018
18-11-2017 08:00
Хороскоп 2018

Хороскоп 2018 - Овен През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и...