Преглед по категории:
ясновидство от разстояние

експерти по Рейки

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Статии от Рейки

Принципи на духовния активизъм
21-12-2007
Принципи на духовния активизъм

Изброените принципи не са определения, а по-скоро насочване на поведение и взени в своята съвкупност представляват духовен активизъм.1.Трансформация на мотивацията от гняв, страх, отчаяние към състрадание, любов, цел.Това е едно витално предизвикателство към социална промяна. Не бива да отричаме благородната емоция на гнева пред лицето на социалната несправедливост. Но по-скоро борбата със злото трябва да се премине към работа за по-дългосрочни резултати – да се следва сърцето – позитивното бъдеще не може да се размие от отчаян ум.


ЗДРАВИ и енергичния чрез медитация
21-12-2007
ЗДРАВИ и енергичния чрез медитация

Медитацията представлява търсене на най-дълбокото и първично съдържание на нещата. В чистия си вид тя не е някакво действие, което вършим, а състояние, естествена част от това, което сме.


Променете действителността с мислене
16-12-2007
Променете действителността с мислене

Можете да излекувате травми в миналото си и дори тези на общността, в която живеете. Това не е трудно, защото ние създаваме в един и същи момент бъдещето и миналото си. С бъдещето е дори по-лесно – то не е толкова конкретно като миналото и се описва с основни решения. Възможно е да се планира желано събитие в бъдещето, да бъде енергизирано и то да се случи. Настоящето е китката, а вероятното бъдеще е палецът. Има все пак доста възможни бъдещи събития както са и пръстите на ръката.


Упражнение за отключване на висшата енергия
16-12-2007
Упражнение за отключване на висшата енергия

Бих искала да ви представя едно упражнение за релаксация и ви предлагам да легнете, преди да започнете, но тъй като вие сте си шефове, се чувствайте свободни да го изпълните творчески и да импровизирате. Намерете местенце, където ще ви бъде е удобно през следващите 10-15 минути, затворете очи и поемете дълбоко въздух от корема. Създайте мислено топка от златна или бяла светлина на около 1-2 метра пред тялото ви. Всъщност това е психична или универсална енергия. Не е задължително да е топка – може да е ангел или звезда или каквато форма си определите. Фокусирайте вниманието си върху тази топка светлина, докато дишате дълбоко.


Здрави и енергични чрез медитация
14-12-2007
Здрави и енергични чрез медитация

Медитацията представлява търсене на най-дълбокото и първично съдържание на нещата. В чистия си вид тя не е някакво действие, което вършим, а състояние, естествена част от това, което сме. Хората трудно я разбират, тъй като са свикнали да възприемат действието, но не и състоянието.


Контролирайки чакрите, владеете себе си
14-12-2007
Контролирайки чакрите, владеете себе си

Тук ще разгледаме действието на някои от чакрите:ТРЕТАТА ЧАКРА - Манипура