Преглед по категории:
ясновидство от разстояние

експерти по Рейки

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация


 

Статии от Рейки

За РЕЙКИ енергията
02-07-2009
За РЕЙКИ енергията

Рейки е достъпна система за всеки, но въпреки това не е лъжица за всяка уста, затова нека стигнат до там само тези, които трябва......


Тайното изкуство да повикаш щастието при себе си ...
21-04-2009
Тайното изкуство да повикаш щастието при себе си ...

Ивелина Пенчева ни запознава с Рейки:1.Какво значи думата Рейки?Рейки е японска дума и се състои от две думи: “рей”- универсална жизнена енергия и “ки”- нашата собствена жизнена сила. Това е онази ж


10 ЛЕСНИ НАЧИНА ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ДОБРЕ
11-11-2008
10 ЛЕСНИ НАЧИНА ДА СЕ ЧУВСТВАМЕ ДОБРЕ

Имате ли нужда от нещо, което бързо ще повдигне настроението ви и ще промени живота ви? Следвайте нашите съвети и ще останете доволни! 1 Усмихвайте се Усмивката ни прави щастливи. Учени са установили, че гримасата при усмивка променя кръвообращението на черепа, а това води до емоционални промени. Ако ви е наистина трудно да се усмихнете, тогава по-добре захапете леко молива, вместо мускулите на бузите ви да се свиват конвулсивно.


Астралната проекция
29-01-2008
Астралната проекция

Хората, което могат да се проектират астрално от физическото си тяло в дълбочината на реалността на техния следващ живот, не се страхуват от смъртта, защото знаят, че тя не съществува, а е естествен п


Нека засияем
21-12-2007
Нека засияем

Емоциите потъмняват живителната светлина у нас - започваме да се концинтририаме върху проблема.И това потъмнява естествената светлина. Но всъщност можем да излъчваме доброта повече отколкото мислим или можем да си представим. И трябва да сме верни на това излъчване , а не на тъмните емоции, които да ни отдалечат от нас.


Какво представлява хипнозата?
21-12-2007
Какво представлява хипнозата?

Хипнозата е едно от състоянията на съзнанието, през което човек навлиза в ежедневието си. То е като мечтаене – между спящо състояние и събуждане. То е вид фантазия. В това състояние на релаксация човек е по-отворен за предложения и нови идеи.


Какво представлява висшето АЗ?
21-12-2007
Какво представлява висшето АЗ?

ТО е това, което съществува на по-висше ниво от душата – божествената есенция на съществуването ви, източника на светлина и живот у вас. Душата е по-близо до вашата личност и е посредника между вас и висшето ви аз до тогава, докато съумеете директно да го реализирате чрез личността ви.


Послание
21-12-2007
Послание

Имам едно предизвикателство за вас – то е свързано с разбирането на ефекта на пеперудата и феномена на 100-те маймуни. Доста неща се случват напоследък – воини, смърт, дестабилизация и те ме опечаляват. Гневът и омразата не могат да бъдат премахнати с агресия, напротив тя ги подхранва. Гледайки новините не можем да не бъдем тъжни, гневни, депресирани. За повечето от нас отговорът е страх и укриване, което помага на омразата да вирее. Не бива да позволяваме това чувство да ни обхване.


Медитацията
21-12-2007
Медитацията

Прошката е силен вътрешен процес - понякога не толкова лесен. Ако откриете, че не е лесно да кажете извинявай, обичам те или прощавам ти в някоя ситуация трябва да станете изобретателни. Всички имаме проблеми в живота си, които са извън контрол.


Eжедневни мисли в действие
21-12-2007
Eжедневни мисли в действие

Позитивните мисли са тези, които помагат да фокусирате вниманието си на делата и способността да създадете това, което желаете. Изричат се в сегашно време – Притежавам изобилие – например. Мислите създават реалността и като повтаряш тези мисли те започват да стават истина. Ще ви посоча няколко примера за да разберете какво можете да имате, да се слеете с мъдростта на душата ви и с изобилието на вселената. Използвайте само тези, които ви импонират – можете да заместите някои от думите с такива, които имат специално значение за вас. Измислете си ваши собствени.