Билки за разваляне на МАГИЯ

Публикувано на 10-08-2011 12:00 от Катя – Ясновидка в Магия
Билки за разваляне на МАГИЯ

Ангелика

Ангеликата е свързана с покровителството на ангелите, особено Архангел Михаил. Има ефект срещу чародейството, заклинанията и злите духове, използват се дръжките и листата.

Китайската Ангелика (Dang gui) често се приема с други билки за лечение на множество женски оплаквания. В резултат на това, тя се смята за женски "жен-шен". Китайците също вярват, че жените, които вземат Ангелика поддържат младостта си далеч повече от обичайното време. Следователно, те я включват във всички кремове за красота.

 

  • Буника / блян, попадийка, бленика /

 

  • Бучиниш


За някои хора бучиниш е билка, за други е плевел, а за историята това е растението, с което е убит древногръцкият философ Сократ. В Древна Атина бучинишът се е използвал като отрова за осъдените на смърт.

 

  • Бял равнец


Увеличава мощта и силата на заклинания и магии! Също така има способността да закриля. Използва се за разваляне на магии и негативни намеси. Използват се листата и цветовете му.

Българите уважаваме страшно много това растение, наричано още хайдушко биле, защото хайдутите в планините предимно с него са налагали раните. Още Диоскорид преди Христа е смятал белия равнец за добро кръвоспиращо и ранозарастващо средство.

 

  • Ергенска сълза

 

  • Коприва


Използва се при прогонване на духове, разваляне на магии и заклинания! Полезна при водене на психически сражения. Използва се цялата билка, също така и семената.

В българската народна медицина копривата се използва при ревматизъм, ускорено сърцебиене, виене на свят, главоболие, епилепсия, хистерия, кашлица, задух, воднянка, жълтеница, за увеличаване на млякото у кърмачките, при копривна треска, захарен диабет.

 

  • Кучешко грозде /беладона/

 

 

  • Пчелинок

 

  • Седефче


Седефчето е билка, която притежава изключителна сила и се използва както при атака така и при отбрана срещу магически сили. Използват се листата му!

Растението е отровно! Използва се за лечебни цели, но тъй като видът е защитен, събирането му от естествени находища е забранено.

 

  • ТисПротив магии

Едно от най-добрите средства за отблъскване на черни магии е камшикът. С него магията или заклинанието не само се отблъскват, но и дори връщат с обратна сила ("магическо огледало").

На жарава се хвърлят за да изгорят няколко сухи листа от пищялка.

Подредбата на билките е в заимствана от  ,,ЗАКЛИНАНИЯ ЗА ЗАЩИТА,, от Силвър Рейвън Улф .


Етикети: магия, разваляне на магия

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация