Народни поверия за защита

Публикувано на 09-08-2011 12:00 от Катя – Ясновидка в Магия
Народни поверия за защита

Малки хитрини приложими и днес:

Поставете глава чесън под леглото за да прогоните кошмарите.

Сложете стрък лавандула под възглавницата за да повикате сладки сънища. Същото може да направите като ароматизирате възглавницата си с аромат на лавандула.

Поставете шишенце със светена вода от лявата страна на главната входна врата на вашия дом /преценете ляво, като застанете с лице към вратата от вътрешната страна/.

Окачете над входната врата торбичка с 3 – 5 или 7 жълъда за да предпазите дома и неговите обитатели от негативна енергия и събития. Може да поставите жълъдите като сноб т.е. да откъснете цяла клонка – ще бъде по естетически красиво.

Поставете торбичка с розмарин, мента и ангелика на тавана на вашите жилище. Разбира се ако имате таванско помещение, ако нямате ще се наложи да закачите торбичката в килер или гардероб.

Ножица поставена отворена до входната врата на жилището „режи” негативната енергия преди да е на влезнала в дома. Желателно е  ножицата да е закована над вратата, но и първия вариант действа успешно.


Етикети: бяла магия, суеверия

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация