УРОЧАСВАНЕТО е мисловна форма

Публикувано на 14-08-2010 03:00 от Катя – Ясновидка в Магия
УРОЧАСВАНЕТО е мисловна форма

Урочасването, за разлика от омагьосването, е по-мека форма на негативно въздействие.

По принцип разрушаващо въздействие в този случай оказва една натрапчива мислоформа, която попада в биополето, не съответства на това биополе и го деформира на някои места. В биополето на засегнатия човек се образува своеобразна вдлъбнатина или пробив вследствие присъствието на чуждата мислоформа. Това влияние обаче влошава състоянието на човека и води до повишени болестни усещания. Най-често урочасването се случва при приповдигнато емоционално състояние, независимо от какво е предизвикано то. При това уроките могат да бъдат насочени не само от един човек към друг, но и от човека към самия него (един вид самоурочасване).

Самоурочасването е много разпространено явление. То може да бъде предизвикано от всякакви неочаквани тайни мисли. Например ако човек си каже: “Отдавна не ме е боляла глава”, тя тутакси го заболява.

Най-често могат да ви урочасат завистливи съседи, скандалджии, лоши хора. Но уроки можете да ”получите” и от майките и бабите си. При това урочасването може да се случи както от близко разстояние, така и от дистанция.

Първите симптоми на урочасването са силно главоболие, което не се лекува медикаментозно, рязко повишаване на температурата, прилошаване, повръщане, слабост, горещи вълни. Често се появява и сънливост. Това е свързано преди всичко с желанието на организма да се избави от неприятните усещания самостоятелно. Опитва се да премахне негативите и по време на сън да възстанови нормалната циркулация на енергия, да изравни биополето си и да ликвидира пробивите, деформациите и нарушената си цялост.

В повечето случаи такава вътрешна мобилизация се оказва достатъчно ефективна, затова не трябва да се противите, ако в такъв момент ви се приспи. Удовлетворете тази потребност на своя организъм, като по този начин се защитите от урочасването. Подаръци, които не са поднесени от чисто сърце, са носители на лоша енергия и информация. Затова могат да окажат неблагоприятно въздействие върху човека, на когото са подарени.


Източник: chudesa.net


Етикети: магия, черна магия

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация