Число ТАЛИСМАН – 8/осем/

Публикувано на 27-04-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Число ТАЛИСМАН – 8/осем/

Любимото число е вашия личен ТАЛИСМАН - ОСЕМ!

Съществуват редица методи за изчисляване на личното число, индивидуалната вибрация на годината изразена чрез цифра и други.  Не е нужно да сте специалист  нумеролог  за да разберете, кое е вашето число ТАЛИСМАН!  Вашия вътрешен глас  ви покаже!!! Замислете се как номера на автобус, лична кола или др.  ви карат да ги предпочитате. Нужно е да знаете, че всяка цифра носи определена символика.

8

Числото олицетворява спокойствие, мир, стабилност и придобити навици.  Носи в себе си символика на сила, благоденствие, трезвост на взети решения, вярата в бъдещето.

Талисман във формата на числото 8 може да ви донесе финансова сигурност. Важното е да знаете, че сигурността ще дойде след много усилия и упорит труд. Преди всичко ще ви помогне да имате трезва преценка относно материалните ви активи.

Като  талисман може да използват два пръстена, свързани заедно. На първо място, защото са като цифрата 8, и на второ място, символизират пръстените на Сатурн.

 

8-1_150    8-2_150


Етикети: амулети и талисмани, любопитно

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация