Число ТАЛИСМАН – 7/седем/

Публикувано на 26-04-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Число ТАЛИСМАН – 7/седем/

Любимото число е вашия личен ТАЛИСМАН - СЕДЕМ!

Съществуват редица методи за изчисляване на личното число, индивидуалната вибрация на годината изразена чрез цифра и други.  Не е нужно да сте специалист  нумеролог  за да разберете, кое е вашето число ТАЛИСМАН!  Вашия вътрешен глас  ви покаже!!! Замислете се как номера на автобус, лична кола или др.  ви карат да ги предпочитате. Нужно е да знаете, че всяка цифра носи определена символика.

7

Цифрата е носител на тревожност свързва се с копнеж към недостижимото и страх – съмнения. Комплексно число, символизира духовно израстване, смъртта на старото и сбогуване с ненужни неща и навици. Седем - броятна желания, стремежи и мечти, числото се използва от вещери за определени магии и ритуали, които се славят с добър успех.

Числото като талисман обикновено е присъщ на хора, които обичат хазарта. Нужно е да се знае, че 7 не винаги носи успех в хазартни игри. Цифрата ще донесе успех на хора, които се занимават с творческа дейност и участват в конкурси.

Талисмана може да равностранен седмоъгълник или изработен  от хартия.

 

7_150


Етикети: амулети и талисмани, любопитно

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация