Число ТАЛИСМАН – 6/шест/

Публикувано на 25-04-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Число ТАЛИСМАН – 6/шест/

Любимото число е вашия личен ТАЛИСМАН - ШЕСТ!

Съществуват редица методи за изчисляване на личното число, индивидуалната вибрация на годината изразена чрез цифра и други.  Не е нужно да сте специалист  нумеролог  за да разберете, кое е вашето число ТАЛИСМАН!  Вашия вътрешен глас  ви покаже!!! Замислете се как номера на автобус, лична кола или др.  ви карат да ги предпочитате. Нужно е да знаете, че всяка цифра носи определена символика.

6

Числото се охарактеризира със сигурност, стабилност, лоялност, честност и почтеност. Предава се значение също така на изминатия половин път като шест месеца от дванайсет или половин дузина.

Талисман може да бъде шестолъчна звезда или правилен шестоъгълник. Възможно е да бъде изработен и от хартия като в средата се изпише цифрата 6. Хартиения талисман носен в чантата или портмоне ще ви помогне за по- добра комуникация с началници или колеги.

6 се свързва с планетата Венера, която носи името на богинята на красотата и любовта. Изработен талисман от огледална повърхност във формата на звезда ще ви помогне в интимен план.

 

6_150  6-1_130


Етикети: амулети и талисмани, любопитно

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация