Число ТАЛИСМАН – 5/пет/

Публикувано на 24-04-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Число ТАЛИСМАН – 5/пет/

Любимото число е вашия личен ТАЛИСМАН - ПЕТ

Съществуват редица методи за изчисляване на личното число, индивидуалната вибрация на годината изразена чрез цифра и други.  Не е нужно да сте специалист  нумеролог  за да разберете, кое е вашето число ТАЛИСМАН!  Вашия вътрешен глас  ви покаже!!! Замислете се как номера на автобус, лична кола или др.  ви карат да ги предпочитате. Нужно е да знаете, че всяка цифра носи определена символика.

5

Числото е само по себе си е щастливо. 5 като талисман предполага да сте гъвкави и да умеете бързо да лавирате във всяка една ситуация.  Цифрата подтиква към постоянно развиване и усъвършенстване.

Число
талисман 5 придава магнетичност и очарователност на притежателя.  Влияе благоприятно да се създаде хармонична среда и конфликтите да се сведат до минимум.

Желателно е числото да се носи под формата петолъчна звезда като висулка или брошка. Когато  цифрата е изписана в средата на звездата магическата сила се удвоява.

5_150


Етикети: амулети и талисмани, любопитно

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация