Число ТАЛИСМАН – 4/четири/

Публикувано на 22-04-2012 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Число ТАЛИСМАН – 4/четири/

Любимото число е вашия личен ТАЛИСМАН - ЧЕТИРИ!

Съществуват редица методи за изчисляване на личното число, индивидуалната вибрация на годината изразена чрез цифра и други.  Не е нужно да сте специалист  нумеролог  за да разберете, кое е вашето число ТАЛИСМАН!  Вашия вътрешен глас  ви покаже!!! Замислете се как номера на автобус, лична кола или др.  ви карат да ги предпочитате. Нужно е да знаете, че всяка цифра носи определена символика.

4

Числото четири е силен талисман. Символизира четирите посоки на света, сезоните и четирите елемента- вода, въздух, огън и земя! Да не забравяме краища на символа кръст. Цифрата олицетворява устойчивост, но в същото време рамкира.

4 носи стабилност и отлична памет на тези, които са го избрали за личен талисман. Особено подходящ е за всички, които работят в сферата на услугите и други социално активни дейности.

За талисман, можете да използвате всичко, което се състои от четири компонента: куб, паралелепипед, квадрат, кръст, и дори едно цвете с четири венчелистчета. В центъра на талисмана  не забравяйте да изпишете  4.

 

4-1_132                      4-2_133


Етикети: амулети и талисмани, любопитно

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация