Акустични Фън Шуй

Публикувано на 15-09-2011 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Акустични Фън Шуй

Един от най-високо ефективните начини за повишаване на сила елемент на въздуха във вашия дом е използването на звук, и този метод се нарича "акустични Фън Шуй".

Честотата на аудио спектъра може да се разпространи чрез вода и проникнат твърди материали, както и по въздух, въпреки че ние обикновено се поемат определен звук е едно явление, което е от значение само във въздуха.

Звуците и музиката в дома ви може да има значително въздействие върху фън шуй на дома си като цяло. Някои звуци генерира мелодична структура, която ни дава същия ефект, както самата свещена геометрия.

Хармонични звуци – това може да са звучни камбанки, вятърни чанове, птичи песни, вятър, преминаващ през бамбук или дървесни листа, дори жужащи насекоми.

Най-доброто решение е да използвате вятърни чанове, които да окачите на място, на което вятърът ще играе с тях – това ще създаде хармония и движение.

Активизиращата сила на звука придава ефективност на Вятърните Чанове като лечебно средство. За по-голяма ефективност чановете трябва да бъдат окачвани на червена лента или връв, дълга 9 инча или с дължина, кратна на 9 инча.

Вятърните Чанове действат като лечебни средства дори и до тях да не достига вятър, така че са ефективни, независимо дали са поставени вън, или вътре в къщата/ офиса.

За богатство окачете Вятърен Чан във вашата Гуа на Богатството и визуализирайте, че "силите на богатството" се събуждат и работят във ваша полза. Можете да прозвънявате вашия чан на богатството през равни интервали от време или когато пожелаете.

За здраве окачете Чана на тавана в центъра на спалнята, това ще усили вашата лечебна ци и ще активизира физическото и емоционалното ви здраве.

Вятърният Чан, поставен в Гуа на богатството в дома или офиса ви, ще стимулира паричната енергия. Вятърен Чан, окачен в Гуа на Полезните хора или близо до входа, ще накара повече хора да ви помогнат във вашия бизнес.

Вятърен Чан в сектор Кариера ще раздвижи, активизира и пробуди нейната енергия. Изберете метален чан със силен, ясен и приятен звук.
 


Етикети: фън шуй

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация