Златна рибка от Фън Шуй

Публикувано на 10-09-2011 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Златна рибка от Фън Шуй

Експертите в тази област са на мнение, че златната риба е мощен защитен символ и създава хармонично движение на енергия в дома.

Аквариумите се поставят в онези зони на жилищното пространство, които се нуждаят от постоянно и мощно захранване.

 Златните рибки са символ на богатството, а техните грациозни движения премахват стреса и отпускат. Тези рибки, за разлика от други представители на аквариумния свят, се намират в постоянно движение, дори и през нощта.

Когато избирате аквариум, трябва да се имат предвид конкретните размери: дължина, ширина и височина, които да съответстват на благоприятни според Фън-шуй отсечки, а количеството на водата да не е по-малко от 10 л на една златна рибка.

Бизнесмените от Далечния Изток обичат да имат в аквариума си сладководната риба – “арована” , която те величаят като “Рибата ФЪН ШУЙ”. За съжаление, това е скъпа риба и трябва имате доста добри финансови възможности за да може да си я позволите.

gf2_300

Може разбира се ако нямате възможност и време да имате собствен аквариум да поставите статуетка на златна риба в дома си!

 


Етикети: фън шуй

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация