Фън Шуй поверия

Публикувано на 22-02-2011 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Фън Шуй  поверия

Човек в лошо настроение не трябва да готви. Енергията на лошото настроение облъчва храната. По този начин всички, които опитат от нея се заразяват с негативно настроение.

Не трябва да се сяда на ъгъла на маса, защото според Фън Шуй там се събират потоци от неправилна енергия или т.н. "отровни стрели Ша". Облъчени с тази енергия ние ще загубим късмета и благодатта си.

Според Фън Шуй е всички повредени отразяващи повърхности са вредни. Особено ако са счупени, като счупено огледало, огледало с рисунка и т.н. Фън Шуй ни учи, че огледалните повърхности отразяват нашата енергия  ако те са неправилни или начупени, то отразяват неправилно и така нарушава енергийния заряд. Възможно е дори влошаване на здравето.

Цяло огледало или повърхност без рисунки и пукнатини може да използвате в критични ситуации. Когато имате нужда от енергия е нужно само да погледнете огледало за секунди и вашата енергия се отразява спрямо вас. В случая се получава двойно количество на личностна енергия.

Фън Шуй забранява  стоенето в ъгъл като цяло. Не е желателно да имате легло, диван или стол в подобна позиция. Ъглите са най- неблагоприятните места в един дом. Ъгъла е съставен от  среща на две противоположности т.е. раздвояване. Стоенето там може да предизвика във вас енергиен дисбаланс.

Не е желателно да показвате болежки и заболявания върху себе си. По този начин като посочим дадено място по нашето тяло ние насочва концентрирана енергия, когато изговаряме дадената диагноза, то ние я позиционираме на това място.

За Фън Шуй най- неблагоприятната композиция е някой да стой зад гърба ти. Смята се, че най- уязвимата зона в човешкото тяло е гърба, по този начин може да приемете енергия от  която не се нуждаете, често и негатив. Най- добре е зад гърба ви да има стена или дърво.

Никога не трябва да се сбогувате през прага на дома ви. Вашия дом е точно обособена енергийна структура извън прага ви е друг свят на енергия. Когато се сбогувате със свой приятел през прага става сблъсък на тези така различни енергийни нива от там се разрушава и контакта.


Етикети: фън шуй

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация