Какво предвещава деня на Коледа?

Публикувано на 25-12-2010 12:00 от Катя – Ясновидка в Любопитно
Какво предвещава деня на Коледа?

Ако Коледа се падне в понеделник, зимата ще е студена и дълга, пролетта и лятото ще са дъждовни, а есента суха. Няма да има голямо плодородие, но пък управниците ще имат големи успехи.

Ако Коледа се падне във вторник, през зимата ще има много сняг, през пролетта много дъжд, а есента ще е суха. Няма да има голямо плодородие, но ще има добро масло и добър мед. Да не се пътува по море.

Ако Коледа се падне в сряда, зимата ще е студена и дълга, пролетта ще е суха, ще има голямо плодородие. Ще има мир.

Ако Коледа се падне в четвъртък, зимата ще е мека и топла, пролетта и лятото ще са много ветровити. Ще има малко мед и зеленчуци и много плодове и масло. Управниците ще се сменят.     

Ако Коледа се падне в петък, зимата ще е много студена, лятото ще е дъждовно, есента ще суха. Ще има и хубаво грозде. Успех ще имат управниците.

Ако Коледа се падне в събота, зимата ще е много снежна, Пролетта ще е ветровита, а лятото дъждовно. Няма да има много голямо плодородие. Ще има природни бедствия. Ще има опасности за възрастните хора.

Ако Коледа се падне в неделя, зимата ще е мека, лятото ще е суха, а есента ще е ветровита. Ще има голямо плодородие. Управниците ще страдат. Опасности за младите хора.


Етикети: гадаене, гадания

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация