Китайски хороскоп 2018 - КОН

Публикувано на 04-12-2017 03:00 от Катя – Ясновидка в Други
 Китайски хороскоп 2018 - КОН

КОН 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014

Годината на Кучето ще бъде доста щастлива и продуктивна за Конете. Обичайте това, което правите и няма да имат лимит успехите, които ще постигнете през годината. Периодът ще бъде доста щастлив. Не бъдете лениви, продължете да се движите, да работите и да постигате много. Намерете време и за семейството, и приятелите.

Кариера


Очаква ви известно забавяне в кариерно отношение. Но така ще получите достатъчно време за да научите много нови неща. Освен това ще успеете да усъвършенствате творческите си умения и да се издигнете на по-високо ниво. Четете книги и годината ще ви се отплати.

Финанси


Първата половина на годината няма да е подходящо време за финансови занимания. Ще имате трудни моменти, но с повече работа и усилия ще дойдат повече пари. Добра година за инвестиране в дългосрочни планове. Добре е за заделите пари за курс или обучение в професионално направление.

Здраве


Общото здравословно състояние на Конете ще има падения и върхове. Уверете се, че използвате енергията си разумно. Общото ви психическо и физическо състояние е добро. Старайте се да следвате правилна хранителна диета. Бъдете в движение, избягвайте стресовите ситуации, те сериозно могат да се отразят на здравето ви.

Съвет

Годината на кучето ще бъде щастлив период за Конете. Следователно трябва да се възползвате от шансовете. Прекарайте предпазливо времето си, поемайте рискове и се съсредоточете върху личните и професионалните си цели за добро.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация