Китайски хороскоп 2018 - ЗАЕК

Публикувано на 04-12-2017 01:30 от Катя – Ясновидка в Други
 Китайски хороскоп 2018 - ЗАЕК

ЗАЕК (КОТКА) 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Очакват се значителни промени за Зайците през 2018 г. Ако успеете да свикнете с тях и да направите голямата крачка, тогава успехът е ваш. В противен случай ви очакват проблеми. Направете онова, в което сте страстни и амбициозни. Годината на Кучето ще ви благослови с изобилие.

КАРИЕРА

Задайте високи идеали по отношение на кариерата си и се опитайте да ги постигнете. Сега е времето за това. Отдайте цялата си енергия и сили в професионалните амбиции. Макар да се сблъскате с някои пречки проявете постоянство. Трудната работа ще ви носи дивиденти.

ФИНАНСИ

Зайците ще имат много възможности за подобряване на финансите през тази китайска година. Идеята ви за спестяване и разходи ще се промени. Правете внимателни и ясни избори. За мъжете Зайци голяма част от финансите ще дойдат към края на годината.

ЗДРАВЕ

Общото здраве на Зайците няма да е особено добро през тази година. Слабостта и лошите хранителни навици ще намалят физическите ви сили. Излезте на чист въздух, хранете се правилно, отстранете всички отрицателни въздействия от живота си. Всичко това е важно за качеството на живота ви.

СЪВЕТ

Годината на Кучето предоставя ценни уроци за Зайците. Научете ги добре и ги прилагайте на практика. Вземете съвет от миналото и направете настоящето и бъдещето чудесни. Интуицията ви е невероятно добра през тази година, използвайте я конструктивно.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация