Китайски хороскоп 2018 - ТИГЪР

Публикувано на 04-12-2017 01:00 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 - ТИГЪР

ТИГЪР 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

През годината на Кучето за Тигрите предстоят много нови неща. Приемете това в положителния му смисъл и не спирайте. Възможностите чукат на вратата само веднъж. Грижете се за себе си и не жертвайте благополучието си. Хванете щастието, но се научете да споделяте с останалите.

КАРИЕРА

В кариерно отношение ви очаква напрежение. Промоциите и хонорарите изискват усилена работа от ваша страна. Периодът за вас е подходящ за обучение. Поучете се от грешките си и продължете напред. Спечелете добрата воля на началниците.

ФИНАНСИ

През 2018 година ще имате възможности за допълнителни пари. Творчеството ви ще ви доведе до допълнителни източници на приходи. Честността е вашето богатство. Но бъдете внимателни с разходите, старайте се да спестявате пари.

ЗДРАВЕ

За Тигрите годината на Кучето е добра в здравословно отношение. Важно е да не се преуморявате излишно. Изберете си правилни хранителни навици, съобразно индивидуалните нужди и се придържайте към тях. Пазете психическото си здраве. Положителното мислене е много важно за доброто здраве през 2018 година.

СЪВЕТ

Общувайте правилно и годината ще бъде гладка за вас. Не губете времето си в празни приказки. Избирайте трудните задачи и ги изпълнявайте така плодовете на труда ви ще бъдат по-сладки. Следвайте страстта и сърдечните си желания.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, дневен хороскоп, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация