Китайски хороскоп 2018 – ПРАСЕ/ ГЛИГАН

Публикувано на 04-12-2017 05:30 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 – ПРАСЕ/ ГЛИГАН

ГЛИГАН 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Годината на Кучето ще бъде удобен и стабилен период за Свинете. Чувството ви за доверие в живота се увеличава и вие ще растете продуктивно. Импулсивни сте, затова внимавайте за поражения по пътя си. Опитайте се да свикнете своевременно с основните промени, които чакат пред вас за да влязат в живота ви.

КАРИЕРА

Кариерата за Прасетата ще бъде лесно постижима задача през 2018 година. Работното натоварване ще се окаже приятно занимание. Стресът и напрежението няма да присъстват около вас през тази година. Но е много важно да поддържате добри отношения с колеги и управници в професионално направление. Добро време за бъдещи проекти.

ФИНАНСИ

Финансите на Прасетата биха могли да бъдат доста по-добри отколкото през годината на Петела, но представителите на този знак трябва да изплатят финансовите си дългове. Опитайте се да изградите сигурно финансово бъдеще през годината. Това ще подобри чувството ви за благополучие като цяло. Инвестирайте и похарчете малко пари за развлекателни цели. Делегирайте финансите си за да не останете с празни ръце в края на годината.

ЗДРАВЕ

Здравето е на средни нива през годината на Кучето. Няма за какво да се притеснявате. Добре планирана диета и физически упражнения ще проправят пътя за по-добро здравословно състояние и в края на годината ще сте в положително здраве.

СЪВЕТ

Китайската година на Кучето ще бъде период на крайности за Свинете. От вас зависи да използвате ситуациите в своя полза. Не изпускайте възможностите, които идват по пътя ви и помислете за бъдещето. Проблемите трябва да се преодоляват, използвайте добрия подход за целта.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация