Китайски хороскоп 2018 - ПЛЪХ

Публикувано на 04-12-2017 00:05 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 - ПЛЪХ

ПЛЪХ 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Годината на Кучето ще бъде доста щастлив и задоволителен период за Плъховете. Възможни са кратки периоди на падение и тъга, но залагайте на сърцето и душата си. Отдайте максималното на това, което правите и не забравяйте да отделяте достатъчно време на семейството и приятелите, защото те са вашето истинско богатство. Направете невъзможното и ще имате една прекрасна година!

КАРИЕРА

Нови начинания и проекти ще има за вас през 2018 година. Ще научите нови похвати на работа и ще имате силен импулс да се докажете. Но ще получите похвала за добре свършената работа. Бъдете смели и поемайте рискове, не забравяйте, че понякога известни жертви са нужни по пътя ви.

ФИНАНСИ

Финансовото положение на Плъховете ще бъде малко колебливо през новата година. Уверете се, че харчите за смислени покупки. Измислете допълнителни начини за увеличаване на бюджета, освен професията ви. Планирането на бюджета ще ви спести доста притеснения в бъдеще.
Корпоративните сделки ще се окажат финансово благоприятни и привлекателни за вас.

ЗДРАВЕ


Здравето на представителите на Плъховете ще бъде в средните нива през 2018 година. Въпреки че са възможни някои по-сериозни здравословни проблеми вие се стремете да поддържате физическото и психическото си здраве. Заредете се с енергия и не спирайте работа. Ако се погрижите правилно за себе си няма да имате проблеми от здравословен характер.

СЪВЕТ

Годината на Кучето ще бъде доста добра за Плъховете по отношение на професия и финанси. Препоръчително е да се възползвате от възможностите, които се появяват на пътя ви и да използвате техния потенциал.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация