Китайски хороскоп 2018 - ПЕТЕЛ

Публикувано на 04-12-2017 04:30 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 - ПЕТЕЛ

ПЕТЕЛ 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017

Годината на Кучето ще се окаже малко притеснителна за Петлите. Очакват ви обърквания и проблеми почти от всички области на живота. Предстоят ви трудни решения. Сериозна ангажираност и искрено внимание към детайлите ще ви помогнат през годината.

КАРИЕРА

Кариерният прогрес ще бъде отложен за Петел през тази година. Професионалния ви живот ще бъде по-скоро рутинен. Новите неща и проекти няма да са за вас. Опитайте се да четете повече добри книги и да сте в добри отношения с висшестоящите. Съхранявайте енергията си за трудни времена. Увереността, упоритата работа и ангажираност ще ви отведат високо в прогресията на годината.

ФИНАНСИ


По отношение на финансите годината ще бъде задоволителна. Ще изплатите заемите и дълговете си ако имате такива. Добре е и да спестите малко пари. Направете си реалистичен бюджетен план и се придържайте към него. Избягвайте скъпите покупки.

ЗДРАВЕ


В здравно отношение годината на Кучето ви обещава спокойствие и пълноценно здраве. Подходящ период за тонизиращи физически упражнения и спорт. Позитивно отношение към живота с добро психическо и физическо здраве през цялата година.

СЪВЕТ


Като цяло годината за Петлите ще бъде нестабилен период. Затова съветът към вас е да бъдете търпеливи и да работите усилено. Поставяйте си постижими цели и се придържайте към тях.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация