Китайски хороскоп 2018 - ОВЦА

Публикувано на 04-12-2017 03:30 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 - ОВЦА

ОВЦА 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015

Годината на Кучето ще донесе много промени за представителите попадащи под знака на Овцата. Повечето промени ще се въртят около самите вас. Интуицията ви и възприятията ще се увеличат много през 2018 година. Направете правилния избор за живота си. Очаква ви един уверен и задоволителен период.

КАРИЕРА

Кариерата за Овцете ще претърпи голямо възраждане. В началото на годината ще има известно затишие. Фокусирайте се върху работата си и работете усърдно за да бъдете забелязани. Корпоративните сделки ще бъдат възнаграждаващи за вас.

ФИНАНСИ

Финансите ще бъдат добри, ще имате много късмет и щастие. В началото на годината ще имате възможност да изплатите дълговете си. В средата на годината се очакват финансови разходи на лично ниво. В края на годината се уверете, че сте спестили малко пари и ще имате стабилна година.

ЗДРАВЕ

2018 година ще бъде добра в здравословно отношение. Ще се радвате на високи енергийни нива, които ще ви помагат за изпълнението на трудните задачи. Уверете се, че добрите навици са станали ваш начин на живот. Възможни са кратковременни здравословни проблеми.

СЪВЕТ

Следете общото си здраве и благополучие през годината. Продължете да работите упорито, но правете и почивки. Като цяло периодът ще бъде спокоен, наслаждавайте се.


2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация