Китайски хороскоп 2018 - МАЙМУНА

Публикувано на 04-12-2017 04:00 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 - МАЙМУНА

МАЙМУНА 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016

За Маймуните годината на Кучето ще бъде доста интензивна и натоварена. Основавайте се на интуицията и възприятията си. Ще бъдете благословени с добри умствени умения, които ще ви отведат високо в живота. Енергийните ви нива са добри. Не прекалявайте с емоциите.

КАРИЕРА

2018 година ще бъде чудесна за разкриване на творческата страна на Маймуните. Уверете се, че сте забелязани от началниците си. Така ще се издигнете в професията си. Логическите разсъждения и умствени умения са много полезни на моменти.

ФИНАНСИ


По отношение на финансите нещата се задържат по средата. Уверете се, че ще изплатите всички свои дългове преди края на годината. Едва след това може да се отдадете на разходи. Отделете време за нуждите на семейството и приятелите си. Следвайте инстинктите си за начина, по който харчите. Мъдрите инвестиции ще се изплатят на по-късен етап.

ЗДРАВЕ


Ще имате добро здраве, но понякога енергийните ви нива ще падат. Следвайте добра диета и средства за поддържане на мускулния тонус. Отпуснете ума си и правете физически упражнения без риск.

СЪВЕТ


Годината на Кучето може да се окаже конструктивен период. Работата и взаимоотношенията ще бъдат гладки. Направете правилния избор и богатствата няма да закъснеят.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация