Китайски хороскоп 2018 - КУЧЕ

Публикувано на 04-12-2017 05:00 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 - КУЧЕ

КУЧЕ 1922, 1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Годината на Кучето ще бъде доста добра в сравнение с останалите години. Знаете какво искате да постигнете и също така знаете начините как да го постигнете. Повечето от вас, които са амбициозни ще постигат много.

Кариера


През 2018 година Кучетата се интересуват много от професията си. С усилия и работа ще постигнете превъзходство. Покажете вашите таланти и потенциал пред властимащите. Много от вас ще получат промоции. Доверието ще бъде ключът на работното ви място. Онези от вас, които имат собствен бизнес ще спечелят добри пари.

Финанси


Финансите ви ще бъдат добри през периода. Но бъдете предпазливи и ако имате нужда потърсете помощ. Дълговете и заемите трябва да бъдат изплатени през тази година. Началото на 2018 може да доведе до известни ограничения за вас, но до края на годината може да получите неочаквани средства.

Здраве


2018 година ви обещава много енергия и доброта във физическото ви състояние. Но не се стресирайте, вместо това си осигурете почивка.  Осигурете си добра диета и медитация, както и различни форми на физически упражнения.

Съвет


Съветът към вас е да се съсредоточите върху идеалите си през тази година. Бъдете уверени в изпълнението си и напредъкът ще дойде без много да го търсите. Изисква се много труд. Не е време за отдих, но избягвайте стресът и напрежението на всяка цена.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация