Китайски хороскоп 2018 - ЗМИЯ

Публикувано на 04-12-2017 02:30 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 -  ЗМИЯ

ЗМИЯ 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013

В годината на Кучето Змиите ще се чувстват свободни както никога до сега. Ще имате повече време да вършите нещата, които обичате. Може да се чувствате спонтанни и импулсивни. Вероятно ще опитате много нови неща. Благоприятен период за Змиите.

Кариера


Кариерният ви живот ще бъде отличен през 2018 година. Импулсивната ви природа и решимост за работа ще ви донесе много лаври на работното място. Поддържайте сърдечни отношения с хората. Онези от вас, които желаят промяна в професионално отношение ще имат този шанс.

Финанси


Финансите ви ще донесат известни проблеми и пречки. Ще имате нежелани разходи. Само спестяванията ви ще ви спасят. Придържайте се към бюджета си. Управлявайте внимателно финансите.

Здраве


Прекаленото физическо и психическо натоварване ще се отрази на здравето ви. Въпреки че енергийните ви нива ще бъдат високи трябва да се пазите. Спазвайте правилна диета и не позволявайте претоварване. Старайте се да се движите и избягайте висококалоричните храни.

Съвет


Въпреки че любовния ви живот ще бъде съвсем нормален препоръчително е да не бъдете твърде импулсивни. Изживейте щастието си, но не прекалявайте Дайте възможност на страстите и идеалите си.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация