Китайски хороскоп 2018 - ДРАКОН

Публикувано на 04-12-2017 02:00 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 - ДРАКОН

ДРАКОН 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012

Годината на Кучето се очертава като доста импулсивен период за Дракон, което ще помогне да се издигнете високо в живота. Ще имате много възможности, от вас зависи как ще ги използвате. Очертава се добър период за подобряване на личните и професионални отношения. Настройте се положително и работете здраво, така годината ще бъде плодотворна за вас.

КАРИЕРА

В кариерно отношение може да срещнете някои пречки, но те ще ви помогнат да откриете нова свобода в работата и начини да импровизиране творчески и талантливо. Трудната работа ще ви отведе на нови места тази година.
Също така трябва да поддържате баланс межда работа и забавление. Изградете си добри отношения с колеги и шефове на работното ви място за да се изкачите по стъпалата на успеха. Фокусирайте се върху задачите си.

ФИНАНСИ

Драконите могат да спечелят добри пари ако положат допълнителни усилия през годината на кучето. Не харчете твърде много, заделете пари за трудни времена. Отделете пари и за семейството и приятелите си, така ще спечелите тяхното благоразположение. Оревете се, че сте изплатили заемите и дълговете си така ще завършите годината в добро финансово състояние.

ЗДРАВЕ

През 2018 година Драконите ще имат добро здраве. Много положителна енергия витае около вас. Периодът е подходящ за спортуване или социална работа. Стресът трябва да се избягва грижливо. Добрите мисли и безкористните дела ще ви благословят с добро здраве.

СЪВЕТ

Годината на Кучето ще донесе значителни промени за представителите на Драконите. Следователно трябва да приемете промяната в цялата й пълнота. Работете усилено, но отделете достатъчно време за семейството си. Освен това намерете начини и средства да помислите за себе си.

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация