Китайски хороскоп 2018 - ВОЛ

Публикувано на 04-12-2017 00:30 от Катя – Ясновидка в Други
Китайски хороскоп 2018 - ВОЛ

ВОЛ 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009

2018 година по всяка вероятност ще донесе големи промени в живота на Воловете. Ако се възползвате от възможностите, късметът и щастието ще дойдат до вас. Не се натоварвайте много психически и физически, защото стресът може да ви натежи. Отделете време за приятелите и семейството си. Нови неща и ситуации идват по пътя ви, бъдете адаптивни и се аклиматизирайте с новото, което ще ви изненада.

КАРИЕРА

Годината на Кучето ще е доста активна по отношение на работата ви. Въпреки това се постарайте да си взимате почивки на редовни времеви интервали. Това ще подобри ефективността ви и ще ви отведе до нови висоти в професионално направление. Трябва да отбележим, че само усилената работа ще ви донесе дивиденти. Бездействието ще ви остави с празни ръце. Бъдете реалисти спрямо целите и амбициите си за да бъдете успешни в кариерно отношение.

ФИНАНСИ

През 2018 година Воловете ще се радват на финансов стабилитет. Въпреки някои периодични финансови затруднения, вие ще завършите успешно годината. Не бъдете твърде екстравагантни, харчете само за най-важното. Хубаво ще бъде да отделите малко пари за подобряване на дома и семейните нужди. Уверете се, че и спестяванията ви са наред.

ЗДРАВЕ

Воловете ще са в добро здраве през 2018 година. Въпреки това някои представители може да имат проблеми с инциденти от миналото. Не допускайте нервност или безпокойство, защото те ще повлияят на психическото ви здраве. Придържайте се към добрите хранителни навици.

СЪВЕТ

Годината на Кучето ще бъде прекрасна ако самите вие направите необходимото за да я изживеете запомнящо се. Ще имате достатъчно добри възможности за постигане на напредък в кариерата и финансите. Използвайте ги. Излезте от черупката си и действайте. Светът е ваш!

2018 година според китайския хороскоп е година на Кучето и елемент Земя. За много пора по света това ще бъде интересна година. Годината на Кучето е подходящо време за промени в начина на живот.
Хората, които отговарят на елемента Земя ще намерят стабилност и спокойствие през живота си в 2018 година.
Годината на Кучето призовава всички представители на зодиака към упорита работа и ангажираност, което ще благоприятства нашия любовен живот и финансов стабилитет. Годината е важна за отдаване на значение на семейството.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация