2018 Китайски хороскоп

Публикувано на 30-11-2017 08:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
2018 Китайски хороскоп

Година на Жълтото земно куче

Според източния календар на 16 февруари 2018 година ще настъпи годината на Жълтото Земно Куче и ще продължи до 4 февруари 2019 година. Жълтото куче принадлежи на елемента Земя, символизира северозападната посока и обхваща периода известен като „Единайсетия пазач“. Ако се върнем към древните ръкописи ще видим, че земното жълто куче е представено мирно, легнало на тревата, гледайки залязващото слънце. В очите му се чете умора от отминалия ден, но най-вече житейска мъдрост и спокойствието, което носи със себе си заслужената почивка. Така кучето не е уморено. Тази символика ни кара да вярваме, че всичко, което ни очаква през 2018 година ще премине в мирно съзерцание на заобикалящата ни действителност, в състояние на емоционална релаксация и спокойствие. Но не бива да забравяме, че почивката започва само след добре свършената работа. Земното жълто куче според китайския хороскоп е отговорно за бъдещето, за новите цели, които възникват в съзнанието естествено след свършената работа. Това означава, че преди почивката и по време на нея не бива да забравяте истинските си цели. Кучето е много активно същество и неговото благоволение ще получат онези от нас, които се радват да работят и гледат новия ден с надежда, готови да инвестират сили и енергия в името на своя мир утре.

Важно е да се изясни, че знакът на Жълтото земно куче в японското разбиране за енергия въплъщава интровертното мъжко начало и е насочено към вътрешния мир. Това означава, че през 2018 година силният пол ще се чувства изключително комфортно, уверено и в мир. Освен това, този символ се свързва и с независимостта. През 2018 г. онези, които действат със собствени сили, а не разчитат само на екипния труд и чуждата подкрепа, ще получат допълнителни бонуси и ще постигнат големи успехи в областта на бизнеса, икономиката и търговията. Като цяло трябва да разберем, че най-важното нещо е нашето собствено мислене.

През 2018 година мъжката енергия ще доминира, но това не означава, че другия пол няма да получи подкрепа от Жълтото земно куче. Напротив, тази подкрепа ще бъде много по-силна отколкото светът е способен да възприеме. Справедливият пол трябва да си спомня своята истинска цел – да държи под око къщата, семейството и други важни неща, принадлежащи към традиционния обхват на женската грижа. Жената ще бъде добре по- скоро да се фокусира върху дома и по-малко върху кариерата си, по този начин човечеството ще се почувства особено удобно и сигурно.

Според китайския астрологичен алманах 2018 ще бъде 35 цикъл в 60-годишния цикъл на енергийна регенерация. Цветът на владетеля през тази година е жълт, а сезонът, който въплъщава е края на есента, деветия месец от годишния цикъл. Елементът е Земя, цветът жълт, а вкуса – горчив.

Характерът на 35-ия цикъл, който е 2018 г., предопределя третия триъгълник на духовен афинитет, който иначе е известен като "Триъгълник на защитниците". В тази триада кон и тигър идват заедно с кучето. Всяко от тези тотемни животни е отговорно за определен аспект. Конят символизира мъдростта, Тигърът - смелост и защитата на кучетата. Триадата на кучето, тигър и кон дава мир и спокойствие на човечеството и затова тези тотемни същества се смятат за най-силните и най-хуманни от всички представители на източния хороскоп. Спокойствието е основната характеристика на 35-ия цикъл.

Нека подробно анализираме каква е годината на Жълтото куче за човечеството. Това ще бъде мирен етап, спокоен и гладък във всяко отношение, който се препоръчва да се посвети на творческа дейност. Жълтият цвят, характерен за покровителя от 2018 г., олицетворява както спокойствието, така и консерватизма. Наред с други неща, жълтото символизира крайната яснота, искреността и простотата. Точно тези качества ще бъдат посрещнати в годината на жълтото куче. Жълтият оттенък е отговорен за оптимизма, по-точно този оттенък се придава на оптимизъм, вливайки вярата в добротата и надеждата за светло бъдеще. Годината на жълтото куче ще бъде най-продуктивният и емоционално утешителен период за хората, които гледат следващия ден уверено и не се страхуват от работа. Както е добре известно, кучето е много активно същество, така че лекомислените не трябва да разчитат на бонуси през периода, когато това животно контролира нашата планета.

За да се избегне възмущението на патрона, 2018 година трябва да се изживее в хармония със себе си и околния свят. Манипулаторите и онези, които обичат да изместват другите за да достигнат целите си, ще бъдат изложени на голям риск. Кучето ще се опита да спре всичко, което не се основава на честната работа, а на хитростта и злобата. 2018  г.е оптималният момент да подложите обичайните си възгледи за живота на радикална преоценка, казвайки не на незначителни интриги. През 2018 г. много хора ще направят сензационни открития за себе си. Суетата ще загуби смисъла си през новата година. В резултат на това в края на 2018 година ще има значително по-малко войни, конфронтация и конфликти в света. Мирът и спокойствието ще посетят всеки дом. Кучето е модел на семейна идилия, затова домашната среда ще има най-голяма стойност. Хората, подкрепящи тази идея ще си осигурят допълнителни бонуси през 2018 година. Ще се наслаждават на хармония в семейството и прегръдките на любимия. Самотните ще имат възможност да срещнат своята половинка и да заживеят в романтичен съюз. Единственото условие, което трябва за спазите е да не правите това за личен интерес. Ще се реализират и прогресират само онези връзки, които се основават на любовта.

Жълтото куче подкрепя не само искрената и безкористна любов, но и приятелството. Кучето се смята за животно, което въплъщава лоялност. През 2018 г. ще бъде хармонична подкрепата му над всеки, който е отворен към приятелство, нови партньорства, основаващи се на принципите на равенство. Ако обаче говорим за партньорства в сферата на бизнеса, положението не е толкова просто. В годината на Жълтото земно куче хората, които самостоятелно се движат към върха на бизнеса или кариерата, могат да очакват най-голям успех. Това означава, че партньорство, започнало 2018 година, трябва да се възприема като помощ за потенциални победи, но със сигурност не като начин за тяхното постигане. Кучето е старателно и активно създание и ще подкрепя работохолици, бизнесмени и кариеристи. През 2018 г. производството ще бъде най-търсеното, а науката и изкуствата не чак толкова. Кучето далеч не е силно в тези области, но наистина уважава хората, които имат големи таланти. Затова 2018 годината гарантира спокойствие и липса трудности за хората на изкуството и науката, като създава най-трайната основа за интелектуална и творческа дейност.

2018 година ще бъде плодотворна за всеки, който не разчита единствено на късмета си. За да укрепите финансовото си състояние ще бъде достатъчно да работите системно, забравяйки високомерието. Доходите на много пора ще де увеличат значително през периода на властта на Жълтото куче и най-голям ръст ще се наблюдава особено към втория период на новата година. Тогава честните предприемачи и кариеристи, които не са склонни към интриги и задкулисие, най-сетне ще спечелят голяма победа, която може да бъде измерена с реален паричен еквивалент. И когато анализирате на къде да насочите спечелените средства е добре да се съобразите с консервативния характер на Кучето. Онези, които имат в главите си мечти за закупуването на не толкова важни луксозни стоки няма да получат благоволението на жълтото куче, но онези, за които е по-важно закупуването на нов имот, изграждането на къща или създаването на бизнес, то Кучето ще бъде истински съюзник и верен партньор.

Както Китайския хороскоп ни уверява, през годината на Жълтото куче човечеството няма да бъде заплашено от глобални катастрофи, резки колебания в обменните курсове или други подобни трусове. Това спокойно и във всяко отношение стабилно място трябва да бъде посветено на творческата дейност. Кучетата подкрепят всеки, който се ангажира да създава любов във всички нейни форми, който се опитва да създаде хармония в дома, който има здрави приятелства, развива своя личен бизнес, благотворителност и други неща, основани на най-искрената почтеност и човечност. Лесно ще спечелите благоволението на Жълтото куче ако култивирате у себе си благоприличие, доброта и хуманно отношение към хората.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп 2018, китайски хороскоп, китайски хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация