Хороскоп 2018 - Скорпион

Публикувано на 17-11-2017 03:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
 Хороскоп 2018 - Скорпион

Романтиката ще развълнува всички представители на зодия Скорпион когато...

Романтиката ще развълнува всички представители на зодия Скорпион когато лудата пранета Уран влезе в брачния ви дом на 15 май. Това ще донесе много страст в партньорските ви отношения. Ще опитвате нови неща и ще срещате нови хора заедно. Може да се превърнете в особена двойка, което много добре за вас. Тази година не ви е нужен нов партньор.

Отношенията с братя и сестри ще претърпят напрежение и ще се случи известна трансформация заради планетата Сатурн, която носи формалност. Може да откриете с изненада, че някой ваш близък роднина ще бъде възхитен от вас.
Любовния ви живот ще продължи да бъде топъл и такъв какъвто го харесвате. Това се дължи на Нептун, който минава през сектора на запознанствата и флиртовете ви. Ще имате романс през цялата година.

Годината започва с вашето величие и това ще продължи до ноември. Юпитер ще ви засегне личността и идентичността ви. Може да имате късмет ако направите нещата сами. Вътрешният ви растеж може да бъде силен през по-голямата част от годината.

От ноември нататък Юпитер се премества във вашия паричен сектор, което ще ви донесе големи печалби и пари в брой. Финансовите подобрения продължават за скорпионите и през цялата 2019 година. Това е година з празнуване, а не глад за финанси.

Работата за онези Скорпиони, които нямат собствен бизнес може да излезе на заден план. Тъй като 2018 година не е година за работа на други хора. Концентрирайте се върху ежедневните си ритуали и добавете медитация и молитва, или някоя друга духовна практика. През 2018 година работете върху вътрешното си развитие.

Пазете се от болести и стимулирайте имунитета си до 24 април когато Хирон влиза в зоната на вашето здраве. Някои физически слабости от миналото може да се проявят през този период. Ако настинете случайно не пренебрегвайте този факт. Добре е да обърнете внимание на здравето си през тази година. Всичко ще бъде добре ако се грижете за себе си.

Специфики

От първия ден на годината до 25 януари ви се предоставя възможност за растеж и вероятно ще има момент, когато ще решите да смените начина си на живот. Това може да се дължи на огромните възможности, които се отварят за вас. Единственото, което трябва да направите е да е да решите какво точно искате да правите.

Около 21 януари обръщайте повече внимание на вашия дом и мястото, където живеете. Ако нещо в настоящето ви жилище не ви удовлетворява променете го или намерете по-добро място за живот. А като алтернатива прекарайте времето си в декориране на пространството където живеете. Изберете си го цветово и по вкус.

След 19 февруари можете да облекчите напрежението и да се насладите на живота. Прекарайте време с децата си. Отделете време за игра и забавления. В този момент не приемайте живота твърде на сериозно.

21-ви април придава планетарната си енергия на вашите партньорства и взаимоотношения. Сега е времето да си потърсите съпруг или съпруга, да направите предложение за брак или нещо в тази насока. Бракът ще бъде в съзнанието ви сега.

Около 22 май е важно да бъдете запознати с всички плащания, които сами сте избрали. Не давайте гаранции за чужди заеми в този период. Този период от годината е деликатен по отношение на вашите финанси. Плащайте в брой когато можете и избягвайте дълговете.

Около слънцестоенето през юни направете пътуване или малка ваканция. Мечтаете за далечни места и може да решите да отидете там. Това е енергийна карта. Ако не можете да се справите сами с организацията потърсете помощ и се насладете на удоволствието да разгледате други страни.

На 23 юли Слънцето навлиза в публичния ви сектор и това е подходящо време за започване на нова работа или стартиране на страничен бизнес. Ако искате да популяризирате себе си и дейността си направете рекламна кампания.

Ще ви харесва да посещавате групови събития през август и да се срещате с нови хора. Не е задължително да са приятелски кръгове, но определено трябва да отговарят на интересите ви. Не си позволявайте да скучаете през този месец.

Скорпионите ще имат много късмет от 5-ти до 17-ти септември, тъй като Юпитер носи огромни ползи за управляващата ви планета Плутон. Това е шанс да растете и процъфтявате както никога до сега и ще имате възможност за избор на възможности, които най-много ви харесват.

От 23 септември ще се фокусирате върху почивка и презареждане. Всички представители на зодия Скорпион ще имат достатъчно време да си поспят и да прекарат достатъчно време в размисъл за живота. Сега не е моментът да започвате нови дейности, този момент ще дойде много скоро, сега се вгледайте навътре в себе си. Добри резултати през този месец ще постигнете ако се отървете от вредните си навици и постигнете това, което ви харесва и е правилно.

На 23 октомври Слънцето влиза в знак Скорпион и дава светлина на творчеството ви.
23 ноември носи жизненост и ще имате добро самочувствие. Инвестирайте в добри книги и разумни разговори с качествени хора.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация