Хороскоп 2018 - Рак

Публикувано на 17-11-2017 01:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
 Хороскоп 2018 - Рак

Тази година някои Раци може да встъпят в брак, а за други връзката да премине на ново ниво, тъй като...

Тази година някои Раци може да встъпят в брак, а за други връзката да премине на ново ниво, тъй като Плутон и Сатурн се събират във ваша полза. За необвързаните периодът е много подходящ да намерят своята половинка. Но не позволявайте любовта и желанието ви да надделеят над справедливостта ви.

Бизнес партньорствата ще процъфтяват и може да се изкушите да се присъедините към някоя нова търговска дейност. Времето е подходящо за подписване на договори, но се уверете, че притежавате най-малко 50 % от договореното. Опасност може да очаквате от неравномерно разпределение на властта, а това може да не бъде във ваша полза.

Тази година кариерата ви ще се тръгне в нова посока, тъй като на 24 април Хирон навлиза в публичния ви сектор и финансовото състояние. Сега репутацията ви ясно ще покаже кои сте вие.

В средата на месец май Уран се премества в сектора на приятелството ви. Може да намерите по-млади хора за свои сътрудници и да започнете да използвате нови технологии за своя социален живот. Това е важна тема и не подценявайте обхвата на интернет и възможностите на глобалната мрежа да доведе нови хора до вас.

С Нептун, планетата на изкуството може да бъдете привлечени от случайни приключения в чужди земи. Те може да се окажат много вдъхновяващи и може да разкрият страна от вас, която е в латентно ниво. Намерете време за творчески занимания.

С Юпитер в зоната ви на забавления през по-голямата част от годината си можете да изживеете големи забавления и да се насладите на радости, които дълго време не сте изживявали. Оптимизмът е много висок при всички представители на зодия Рак през 2018 година.

Специфики

През мартенското слънцестоене е добре да се съсредоточите върху професионалния си живот и да изявите някое свое майсторство. Планирайте пътуване, което да ви отведе до място, което отдавна желаете. Но не забравяйте да защитите себе си по шумен начин, така че същевременно да се издигнете в кариерата си. Понякога на зодия Рак му е трудно да намери точните думи, но дайте най-доброто от себе си.

На 13 юли ще се състои частично слънчево затъмнение и ще даде на Луната тласък,. Луната ще доминира над Слънцето и този месец ще бъде добър за представителите на зодия Рак. Раците трябва да обръщат внимание на слънчевите затъмнения. Всеки срещнат човек в седмицата на слънчевото затъмнение може да се окаже важен за бъдещето ви.

На 27 юли ще има пълно лунно затъмнение, което ще се отрази на финансовото ви състояние, може да се стигне до затруднения във връзка с плащането на заеми или други дългове, което ще ви накара да се почувствате несигурни. Не се препоръчва закупуването на стоки на лизинг.

Слънчевото затъмнение на 11 август ще ви даде радост и момент да подобрите финансовото си състояние и да върнете част от дълговете си от предходния месец. След 23 юли обмислете пътуване, което ще ви донесе повече богатства и емоционални радости. Намерете комфорт чрез смислени покупки, не си позволявайте безсмислено охарчване.

Есенното равноденствие през септември ще насочи енергията към дома и семейството на зодия Рак. Това е времето да се съберете с близките си и добър момент когато ще се чувствате прекрасно. Почувствайте се благословени за това, че се грижите за семейството си и не забравяйте от къде сте тръгнали.

Около 23 октомври се забавлявайте много. На самия ден бъдете активни и се наслаждавайте на слънцето. Отидете на концерт, кино, театър или каквото ви харесва най-много. Организирайте дейностите така, както на вас ви харесва.

След 28 ноември Юпитер се премества в работното ви пространство, което ще ви донесе увеличаване на задачите в службата, но това не бива да ви тревожи, защото сте в отлично здравословно състояние.

През последната седмица на годината се съсредоточете върху партньора си. Направете заедно плановете си като двойка и прекарайте дълго време в усамотение. Ако все още не сте обвързани то сега е подходящото време за да срещнете сродната си душа. Посрещнете заедно с любимия си човек Новата година!


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация