Хороскоп 2018 - Дева

Публикувано на 17-11-2017 02:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
 Хороскоп 2018 - Дева

За зодия Дева 2018 може да се превърне в романтична година!

За зодия Дева 2018 може да се превърне в романтична година. За вече обвързаните може да възникнат някои трудности с партньора. Ограниченията помежду ви може да създадат напрежение, а обратното ще ви донесе значителни награди в съюза ви.

Тъй като Нептун пътува през партньорския ви сектор, той може да ви накара да се почувствате несигурни с партньора си. Това е само чувство, но комбинацията от Сатурн и Нептун, която задейства романтиката, ще бъде по-приемлива и нещата ще ви се изяснят.

През тази година сериозно може да увеличите знанията си. Растежът може да бъде свързан с обучение и образование или кратък курс, съответстващ на интересите ви.

Меркурий управлява всички Деви и ще има три периода през годината, когато трябва да отстъпите и да преразгледате живота си. Тази оценка ще обхване това как семейството ви оказва помощ, как другите ви оказват помощ и как самите вие си помагате. В общи линии добре е да признаете онези, които ви подкрепят, а не да ги имате за даденост.
На 15 май Уран се придвижва за да стимулира философската ви зона. Това ще доведе до неочаквани пътувания през следващите няколко години.
 
Специфики

Новата година за вас започва с фокус върху рода ви, ще се върнете в историята на родословието си. Това влияние ще бъде предизвикано от сезонните събития в края на предходната година.

От 19 февруари в продължение на четири седмици е подходящо време за партньорства. Ако връзката ви се намира пред завой тогава помислете и направете романтичен жест към партньора си. А ако възнамерявате да вдигнете сватба наскоро, помислете за предбрачен договор. Периодът е подходящ и за бизнес партньорства, и за подписване на документация. Публичното обявяване ще дойде през месец май.

От 23 март до 15 април помислете за работата си. Ежедневните задачи трябва да бъдат свързани с довършване на започнатите проекти от преди време. Важно е да ги завършите, защото може да ви предстои нещо ново в работен план.

Хирон се настанява във финансовата ви зона от 24 април. Това ще е прекрасно време за решаване на финансовите ви проблеми. Ще успеете да се издължите ако дължите нещо, ще успеете за къс период да върнете заемите си.
От 22 май периодът става изключително благоприятен за онези представители на зодия Дева, които са решили да имат собствен бизнес. Сега е моментът да обявите бизнес идеите си пред широката публика.

Екипната ви дейност ще бъде под светлините на прожекторите от 21 юни нататък. Всички събития свързани с екипа ви ще ви бъдат от полза затова не се опитвайте да свършите всичко сами. Осъзнайте приоритетите си и се успокоявайте с тях.

На 26 юли започва втория ретрограден период на Меркурий и тогава е възможно да се усъмните в способностите си. Ще бъде добре да помислите над нещата в живота ви, да планирате какво трябва да свършите и как трябва да подходите. Избягвайте твърде много контакти до 19 август, когато мисълта ви ще се проясни.

На 24 август зодиакалният ви знак ще бъде под светлината на прожекторите. Това не е много лесна задача за вас, но се постарайте и ще пожънете успех. Изправете се на крака и действайте. Ако искате името ви да бъде запомнено изчакайте до 7 септември, когато и Меркурий влиза в знака ви.

Ще се радвате на добри приходи след 23 септември когато Слънцето влиза във финансовата ви сфера. Използвайте неговата енергия за да генерирате доходи.

Контактите ви се активизират след 23 октомври с пълна сила и тогава е подходящия период да създадете нови контакти не само в работен план.

След 23 ноември периодът е много подходящ за да прекарате незабравими мигове със семейството си. Дайте си малко почивка и обърнете внимание на родителите си и другите значими ваши роднини.

От 17 ноември до 2 декември Меркурий отново е ретрограден и това е периодът когато трябва да се съсредоточите върху основите на живота си. Това означава да се върнете към своите корени и да почитате вашите предци и онези, които са ви помогнали да стигнете до там , където се намирате в момента.

След 28 ноември необвързаните ще имат възможност да намерят нова любов или просто да пофлиртуват, но е много вероятно до края на годината да имате специален човек за Новогодишното парти.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018, щастливи числа

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация