Хороскоп 2018 - Близнаци

Публикувано на 17-11-2017 01:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
 Хороскоп 2018 - Близнаци

Близнаците ще почувстват последиците от ...

Плутон и Сатурн минават през тайната зона на зодия Близнаци. 2018 е година, през която другите гласуват за вас и ви осигуряват подкрепа. Ангелски инвеститори ще ви гледат благосклонно и ако това ви харесва може да постигнете добри приходи.


Кариерата ви все още е променлива и е тласкана от изкуството заради Нептун, който се намира в 10ти дом. Ако имате талант може да популяризирате своя бизнес чрез изкуството.


Близнаците ще почувстват последиците от трите ретроградни цикъла на Меркурий през 2018 година, което ще се прояви във вашите парични, трудови и кариерни сектори. През 2018 ще имате моменти за преоценка на кариерното си развитие. Работата ви ще има растеж тъй като Юпитер преминава през вашата зодия.

На 15 май Уран ще се появи в зодията ви. Ще позволи повече вълнение на духовно ниво, може да се потопите в окултното или практиките за медитация. Към края на ноември Юпитер навлиза в зоната на партньорство, което ще ви донесе предложения за брак и обещания не само към края на годината, но и през 2019 година. Внимавайте и мислете добре.

Специфики

На 19 февруари светлината на прожекторите е във вашата кариера и репутация, затова се уверете, че работите честно. Погледите ще бъдат вперени във вас, затова внимавайте за отрицателни настроения и клюки. Това е подходящо време за насърчаване на бизнеса и кариерни перспективи.

От 23 март до 15 април Меркурий е ретрограден. Това може да доведе до забавяне в работен план. Възможна е внезапна промяна в часове и дати на срещи. Ще се промени и социалния ви кръг на 24 април когато Хирон ще влезе в зоната ви на приятелство. Може да привлечете изненадващи приятели. Близките ви сътрудници ще се опират на вас и ще ви съветват.

От 22 май се вижда, че слънцето осветява знака ви и това означава, че е време Близнаците да заблестят. Кажете това, което ви е на сърцето с доброта и нежност към своите близки хора. За едни от вас периодът е подходящ за пътувания, а за други ще бъде интерестно да бъдат себе си, да са автентични и честни.

Новолунието на 13 юни ще постави ново начало за проектите в живота ви и ще ви даде време да преосмислите новите си идеи. Подредете приоритетите си и се уверете, че всички факти са верни. Отстранете всички неточности и фалш, иначе те ще ви следват през цялата година.

Слънчевото затъмнение на 13 юли е във вашето финансово пространство и носи на зодия Близнаци нов паричен старт. Разпределете бюджета си, направете си планове за управление и обмислете начини за повече печалби. Продайте всичко ненужно и преобразувайте в пари нежеланите стоки. Това е месецът за събиране на средства и банкиране. Не е време за заеми и харчове. Обърнете внимание на това.

От 26 юли до 19 август фокусът ще бъде в близкото ви обкръжение, очаквайте известно напрежение в отношенията с близките ви. Това може да се отрази върху предстоящо пътуване и може да се наложи да промените плановете си. Ако сте далече в този момент може да пропуснете ползи или да изпуснете подходящи контакти.

След 23 септември ще бъдете щастливи и ще имате желание за развлечения. Ще имате оптимистична нагласа и дух на забавление.Тонът се променя когато Слънцето смени позицията си и вие ще започнете да обръщате внимание на малките неща. Подредеността ще бъде във ваша полза в този момент, ако не сте добре организирани няма да получите много от очакваното.

Между 17 ноември и 6 декември ще имате време за отдих. Продължете с планирането на забавни събития, но ги отложете за по-късен етап. Рискови инвестиции не са препоръчителни през този период. Всички заложи и хазартни игри през този период ще бъдат непродуктивни.

На 8 ноември Юпитер влиза в зоната на взаимоотношенията и ще получите тласък с партньорствата си. Този растеж ще продължи през следващите 12 месеца и ви предлага много възможности за да намерите своя духовен партньор и да се установите. Ще има много кандидати, затова изберете най-добрия за вас самите. Нуждаете се от някого, с когото да се държите ръка за ръка заедно в живота.

След 23 ноември ще видите своя партньор, но ако няма такъв човек, то вие ще се постараете да намерите някой, който да ви обича. Това е началният период, през който да станете двойка и се поддържа от Слънцето и Юпитер.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация