Хороскоп 2018 - Телец

Публикувано на 17-11-2017 00:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018 - Телец

Голямата промяна за зодия Телец е...

Голямата промяна за зодия Телец е на 15 май 2018 г., когато Уран влезе в този знак за първи път от 84 години. Уран ще донесе непредсказуемост както никога до сега. Ще приоткриете себе си и ще погледнете света с нови очи. Най-добре ще се справите с това преживяване като се отпуснете и поемете по нова посока.

Постоянното ви търсене на знания и разбиране се подкрепя от Плутон и Сатурн, във Вашия 9-ти дом. Въпреки, че сте преживявали силата на Плутон в продължение на няколко години, новата сила е Сатурн за вас сега. Ако сте се чудили кога да завършите някое свое обучение, сега е най-подходящия момент да го направите.

Приятелите ще продължат да ви действат вдъхновяващо заради мистичната планета Нептун в 11-ти дом. Трябва да се запитате дали някои приятелства си струва, ако не помислете над тях.

Взаимоотношенията ви и бизнес партньорствата могат да завършат щастливо през по-голямата част на новата година, а в края на ноември Юпитер се връща към собствения си знак Стрелец.

Специфики

Годината за Телец започва бляскаво. Ще ви хрумнат някои идеи за живота. Добре е да разчистите неудобните неща преди 21 януари. Не всеки ще се впечатли от вашите идеи, но ще започнат да гледат на вас с нова светлина.

Дните след 19ти февруари ще бъдат прекарани с приятели, а и лесно ще създавате нови приятелства. Бъдете там, където се събират много хора и ще научите нещата, които ви интересуват.

Пролетното равноденствие на 21 март ще ви донесе улеснение в много насоки. Но не планирайте големи събития през този период. Използвайте времето си за разкрасителни процедури, ако желаете може и да постите.

На 21 април Хирон навлиза в 12ти дом, което ще донесе на зодия Телец копнеж за разбиране към спиритизма. Може да почувствате нужда да помогнете на някого, дори с риск да излезете от зоната си на комфорт.

След 15 май, когато е новолуние, ще дойде ново начало за всички Телци. Ако рождения ви ден е на тази дата или ден преди или след датата, то ще се разгърнат огромни ползи пред вас през целия месец.

Около 22 май парите ви ще излязат на фокус, тъй като звездите ще помогнат за повишаване на доходите ви. Това е моментът когато ще разберете кое си струва и кое не.

През лятото след 21 юни ще бъдете повече с хората, които са около вас. Съседи, роднини и приятели ще се нуждаят от вашето присъствие. Някоя институция може да ви покани да участвате в събитие или дискусия.

След 23 юли предстоят четири седмици, които са много подходящи да прекарате време със семейството си и да си останете повече вкъщи.

След 24 август вземете почивка и се забавлявайте с децата си или други млади хора. Празнувайте живота и оценявайте творчеството. Опитайте някое ново изкуство в предстоящия месец.

Есенното равноденствие на 23 септември ще донесе много задачи за Телците. Добре е да се погрижите за себе си да си осигурите здравословно хранене и достатъчна почивка, за да приемете предизвикателствата, които ви предстоят. Добре е да практикувате медитация или йога за да успокоите ума си и да се освободите от напрежението.

От 5 октомври до 16 ноември управляващата ви планета Венера е ретроградна и това ще забави събитията в живота ви. Не планирайте ваканции, ремонти или покупки. Това е времето когато трябва да си дадете почивка и да обмислите следващия си ход. Може да има напрежение в личите ви отношения или финансите. Не реагирайте емоционално каквото и да стане. Нека да отминат тези дни и след това обмислете внимателно какво се е случило.

След 23 ноември ще получите искания за заеми и време, но внимателно обмислете какво може да дадете на другите, за да не засегнете собствените си интереси.

През последната седмица на декември настроението се сменя и е добре да помислите как да планирате бъдещето си. Още през първите дни на новата година ще почувствате вдъхновение за това как ще планирате своята нова 2019 година. Забавлявайте се максимално през предстоящата година с новите възможности, които предстоят.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация