Хороскоп 2018 - Стрелец

Публикувано на 17-11-2017 04:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018 - Стрелец

Уважаеми представители на зодия Стрелец радвайте се, че...

Уважаеми представители на зодия Стрелец радвайте се, че Сатурн стимулира печалбите ви и най-накрая ще ви платят за всичко, което си струва. Може да има известно закъснение при получаването на пари, но щом се случи ще си струва много. Не подценявайте силата на планетата Сатурн, която контролира финансите ви през 2018 година.
Порази неуловимото влияние на Нептун, вие ще се занимавате с израстване на духовно ниво и ще изпълните съзнанието си с добри мисли. Медитацията е много благотворна за вас в здравословно отношение.


През 2018 година работата ви ще върви с бясна скорост когато на 15 май Уран влезе в работния ви сектор. Възможно е тогава да откриете нови и иновативни начини за извършване на ежедневните си дейности и занимания.
Юпитер навлиза в Стрелец на края на месец ноември, тогава и вие ще почувствате растеж и развитие. Уверено стъпвайте на сцената на живота. Можете да се развивате по много начини и ще имате късмет през следващите дванайсет предстоящи месеца.

Специфики

С настъпването на новата година и до 25 януари периодът за Стрелците е подходящ да изчистят нежеланите неща от живота си и да прегърнат най-доброто от него.

В края на февруари ще бъдете концентрирани върху домашния живот, ще се уверите, че всичко върви добре, а семейството ви ще ви подкрепи в начинанията. Всеки има нужда от подкрепа, а за зодия Стрелец най-значими са семейството и родителите.

След 21 март започва време за разтуха и забавления. Насладете се на живота, правете това, което обичате и ви харесва. Оптимистичната ви нагласа ви кара да се чувствате добре. Препоръчителни са разходките сред природата особено в гората.

Хирон влиза във вашия пети дом на 24 април, което означава, че трябва да отделите повече време и любов на децата и близките си. Онези от вас, които се занимават с духовни практики ще имат шанс за широко разбирателство. Насладете се на този кратък период.

От 21 юни в продължение на 4 седмици ще бъдете наясно какво очакват другите от вас и какво трябва да им дадете в замяна. Добре е в този период да върнете дълговете си на другите. Възможно е съпругът или съпругата ви да са изнервени и да крещят, което ще предизвика напрежение в отношенията ви, постарайте се да не разгаряте още повече огъня.

След 23 юли може да се запишете на курс или някаква форма на обучение за получаване на допълнителни знания, което е много добре за вас. Ако сте в края на вече започнато обучение и имате да положите изпити вероятно ще се справите много добре. Периодът е подходящ за завършване на шофьорски курсове или получаване лиценз за пилот.

Кариерата ви ще заеме централно място в края на август. Възможно е да помислите за нова работа или да получите промоция. Ако все още не сте планирали кариера, моментът е подходящ да направите промяна в това направление.
В дните между 5 и 17 септември се появява втория период за представителите на зодия Стрелец, когато ще имате подкрепата на могъщи хора. Това може да ви се стори като чист късмет, но никак не бива да се пренебрегва планетарната подредба в това направление.

След 23 септември ще ви се иска да отидете някъде. Прекарайте времето си с приятели и колеги. Бъдете сред хора това ще ви зарадва.

На 23 октомври Слънцето влиза в тъмната ви зона. Радвайте се на ежедневието и не започвайте нови дела. Погрижете се за здравето си. Сега е времето да осветите тъмните си ъгли в живота и да поправите всичко, което е нужно.

От 23 ноември Слънцето отново осветява живота ви и ви подканя да бъдете верни на себе си и честни с другите.
След 22 декември периодът е подходящ за почерпки и партита. Време е да помислите за подаръци на близките. Годината може да завърши с много харчове, но важното е всички да са щастливи.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация