Хороскоп 2018 - Риби

Публикувано на 17-11-2017 05:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018 - Риби

Симпатията, съпричастността и грижите, които полагате...

В началото на 2018 година ще имате някои финансови сътресения, но парите ви ще се уредят когато Уран се премести в Телец на 15 май. Тогава ще се фокусирате към получаването на информация и насоки за живот. Интернет ще стане много важна част по отношение на контактите ви.

Управляващата планета Нептун продължава да е в личната зона на Риби, което ви доближава до смисъла на Риби. Симпатията, съпричастността и грижите, които полагате за ближните си ще бъдат вашата сила тази година. Ще бъдете вдъхновени. Ако сте поет, художник, писател или музикант може да продължите да развивате вашата лична марка и да станете известни.

Сатурн влиза в сектора на приятелството ви и позволява да намерите солидни партньори. Сега е моментът да видите истинското лице на онези, които са ви се правили на приятели до момента и да ги ограничите за да останат само стойностните.

Традиционната ви управляваща планета Юпитер тази година разширява влиянието си, което е свързано с движение в кариерата, което може да промени живота ви. Може да се окажете способни да покорите света. Когато започнете нов бизнес през тази година мислете глобално и вдигнете очи към хоризонта. Не ограничавайте себе си.
Усещането, че не сте достатъчно добри ще се засили когато Хирон се премести от личния ви живот до зоната на парите, докато на 24 април влезе в Овен. Тази промяна ще ви направи по-внимателни с разходите.

Специфики

На 19 февруари Слънцето влиза в знака ви и носи живот, светлина и любов. Сега истината ще е истина и ще бъдете себе си. Това ще се усили около 4 и 5 март благодарение на Нептун. Тази година може да получите натиск от лоши босове и може да прегърнете двойния рибен символ за себе си.

На 21 март финансовите ви въпроси ще са в светлината на прожекторите. Това може да се окаже объркващо време за Риби, затова не пренебрегвайте чуждата помощ. Вземете реалното за разходите си, не е нужно да купувате всичко, което видите. Спестяването на пари не е грях.

Слънцето носи топлина в домашния ви живот. Отделете време да се насладите на семейството си след 22 май. Споделете заедно хармонията, спомените и добрите времена.

От 25 май до 13 юли ще се интересувате от религиозни учения, изкуство и култура заради двете планети Нептун и Юпитер, които се свързват по най-добрия начин.

След 21 юни започва периода ви на забавления. Ще властва парти настроение и ще търсите поводи за забавления.

След 23 юли животът ви се забавя малко и ще започнете да се занимавате с обичайното си усъвършенстване на личността. Уверете се, че работите правилната работа и ако решите, че не е така сега правилното време да отидете на интервю за нова работа.

От 11 август до 25 август ще наблегнете на творческата си страна. Позволете новите импресии да оцветят живота ви и бъдете отворени за желанията и мечтите на другите. Дайте си време да фантазирате. Всяко пътуване започва с първа стъпка и сега е подходящия момент за вас да го направите.

През 4те седмици след 24 август подчертайте романтиката и любовта си. Това е перфектния период за създаване на връзка, докосваща душата. Ако сте сами и някой ви харесва действайте именно през този период.

След равноденствието на 23 септември ще бъдете погледнати благоприятно за заем или ипотека. Но ако някой ви помоли да гарантирате за чужд заем бъдете много внимателни.

Планирайте почивка или кратко пътуване след 23 октомври и изберете да сте далече от дома. Не всяко бягство трябва да е само до нощния клуб, насладете се на почивка след природата.

От края на ноември фокусът ще бъде във вашата репутация. Ако сте създали образ на красива публична личност или сте работили усилено за да постигнете нещо положително то това ще стане обществено известно сега. Ако сте самонаети сега е времето да станете обществено известни.

Направете почивка от бизнеса през последната седмица на годината. Отделете време за приятелите си и прекарайте времето си като почитате онези, които са били до вас тази година за да им благодарите. Малки подаръци от рода на деликатна свещ ще бъдат добре приети.

Вие трябва да се научите да не бъдете тласкани от другите. Отделете време, за да разберете как наистина се чувствате и какво има значение за вас.


Етикети: 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация