Хороскоп 2018 - Овен

Публикувано на 17-11-2017 00:05 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018 - Овен

През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и мощни...

През 2018 година за зодия Овен продължава тематиката, създадена от двете тежки и мощни планети Сатурн и Плутон, стимулирани от десети дом. Тяхното въздействие ще продължи тенденцията на пренасочване на професионалния ви живот и през тази година. Постоянни постижения ви очакват и ще можете да затвърдите целите си.

Да живеете в собствената си истина е начинът да продължите напред. Репутацията ви през 2018 година ще бъде реформирана и подмладена. Ще се съживи и преобразува заедно с образа, които градите на работното си място, така че да донесе задълбочаване и интензивност на външните ви интереси.

Сатурн ще въздейства в публичното пространство за да ви накара да изградите граници между вашето лично аз и живота в обществото. Добре е да бъдете дискретни, защото не е благоприятно в този момент обществото да научи всичко, свързано с вашето съществуване. Вашата щастлива планета Юпитер преминава през вашия 8ми, 9ти и 10ти дом, което с голяма вероятност ще ви донесе много подаръци, завещания или наследство. Всички съвместни дейности ще ви носят полза. Партньора ви ще покаже своята благодарност и вие ще имате достъп до повечето негови ресурси.

Специфики

Още през първата седмица на годината започвате със силен акцент в кариерата. Ще де фокусирате върху професията си и можете да правите точно онова, което ви харесва. До третата седмица на януари приятели ще се присъединят към вас. До 26 януари Марс засилва фокусът върху подредба на бизнеса, затова помислете как да подредите документите и ресурсите си, така че да изхвърлите ненужното. До 18 февруари може да си дадете почивка преди големия тласък, който предстои.

Меркурий и Венера влизат на 6ти март във вашия знак, което ще даде много стимули за комуникация и финансиране на онова, което искате. Постарайте се да постигнете желания външен вид и на 21 март, когато е равноденствието бъдете готови да направите своя ход и да дадете истинското начало на вашата година!

Слънцето осветява живота ви и нека истината блести. Бъдете себе си и хората ще бъдат привлечени от вашата жизненост и енергия. Между края на април и средата на май ще има много покупки и продажби. Отървете се от всички нежелани стоки. Сега е моментът да направите някои значителни инвестиции. През месец май планирайте малка почивка. Периодът е подходящ и за различни курсове и обучения, които ще бъдат от голяма полза.
Новолунието в знака ви на 15ти април ще донесе смесени моменти, но периодът е благоприятен за нови начинания. Подредете плановете си и продължете след Новолуние. На 24 април Хирон влиза в знак за първи път от петдесет години насам и ще окаже влияние върху всички представители на зодия овен за седем години напред. Това ще промени увереността и подхода ви за напред. Тази тенденция ще се развива до края на годината.

На 15 май Уран ще излезе от знака ви, повлиял живота ви през последните седем години. Предстоят промени в мислите и физиката ви и може да изпитате известно облекчение за известно време.

До 21 юни светлината на прожекторите се насочва към дома и семейните ви дела. Прекарайте време с близките си.

До средата на юли творчеството ви ще бъде стимулирано и това може да ви тласне към нова любов или интерес за леко флиртуване. От всички месеци в годината този месец най-силно показва, че може да се влюбите или дори да имате дете.

След 23 август ще се завърнете към работата си и в професионален план ще си дадете повече предимство. Постарайте се да направите необходимото за да улесните работата си.

Вашите партньорства се характеризират след третата седмица на септември. Ако сте сами, може да срещнете подходящия човек, а ако сте обвързани взаимоотношенията ви ще станат по-хармонични. Прeз третата седмица на октомври Слънцето ви носи скрита подкрепа.

На 8ми ноември Юпитер граничи с вашата философска зона и ще ви направи по-философски настроени. Слънцето носи повече енергия. Това е подходящо време за започване на екотуризъм или преподаване в чужбина. Възможностите ще се представят като растеж в общата ви перспектива.

Последната седмица на годината завършва с усещане за забавяне на събитията. Сега е моментът да прокарате стратегията си за постигане на целите си за 2019 година


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация