Хороскоп 2018 - Лъв

Публикувано на 17-11-2017 02:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018 - Лъв

Всички представители на зодия Лъв ще усетят енергия и възбуда ...

Всички представители на зодия Лъв ще усетят енергия и възбуда когато Уран влезе в кариерата ви и изведе репутацията ви на преден план. За бизнеса ви е удачно за привлечете по-млади хора и да прегърнете всички нови технологии, дори да се страхувате от тях. Това, разбира се,  ще се случи след 15 май. Ако обмисляте да започнете някакъв бизнес, то това е най-подходящият момент да планирате концепциите и абстрактните мисли, необходими за да се случат нещата.

Мощният Плутон все още е във вашия сектор свързан с работата, а и Сатурн се присъедини към него в края на 2017 година за да ви осигури структурата, от която се нуждаете в трудовия ви живот и кариера през цялата 2018 година и още година напред. Развивайте уменията си през тази година, те ще ви помогнат изключително много в бъдеще.
Голямата планета Юпитер носи енергия в дома ви, очаквайте много чести прибирания и тръгвания от къщата. Към семейството ви може да се присъединят нови членове, млади или по-стари хора, които ще дадат тласък напред. Може да решите да направите ремонт или да смените дома, защото ще ви е нужно повече място.

Нептун продължава да създава объркване у партньора ви по отношение на доходите. Застраховка на дома не е лоша идея през тази година. Несигурността в живота е нещо, което не бива да забравяме.
След края на април ще имате възможност да изследвате сферата на философията и пътуванията. Може някоя гениална идея да възникне докато пътувате, преподавате или се присъедините към някоя по-голяма общност. Вашата чувствителност е съчетана с лечебна енергия, защото Хирон навлиза в зоната ви на знания на 25 април.


Специфики


Годината започва с фокус върху ежедневните дейности и домакинството. Организирайте дните си така, че да отделите време за смях, творчество и любов.

На 31 януари лунното затъмнение е в знака ви. За един ден преди и след това ще е време да се вгледате навътре в себе си. Използвайте този период, за да поставите на пауза, преди да преминете напред през годината.

След 19 февруари, в продължение на четири седмици ще се занимавате с парите, които дължите, или сумите, които партньорът ви е натрупал. Сега е подходящия момент за кръводаряване.

На 21 март когато е равноденствието отидете на почивка макар и за кратко. Помислете за възможностите, прочетете приятни книги това ще ви даде необходимата информация за бъдещето.

На 21 април репутацията ви ще бъде под светлината на прожекторите. Сега е моментът да получите отличия или кредитиране за минали работни проекти. Може да получите покана за представяне на бизнес.

След 22 май ще откриете много радост сред приятелите и милите ви хора.

На 21 юни, когато е лятното слънцестоене идва време да се отпуснете. Дайте си почивка, останете си у дома, починете си сред любимите хора. Заредете силите си за да бъдете подготвени за силния тласък, който предстои следващия месец.

Тъй като Слънцето влиза в знак Лъв сега е времето да блеснете. Ще блестите през целия месец. Насърчавайте интересите си. Сега е моментът да бъдете честни и ясни по отношение на мнението ви.
До 24 август е добре да придобиете онова, към което се стремите пред 2018 година. Бъдете ясни и не губете ресурсите си в безгрижие. Всички финансови преговори сега ще бъдат във ваша полза.
При смяната на сезоните може да се появят някои разочарования, по-точно около 23 септември. Тогава е подходящо време да сте близо до дома. Свържете се с членовете на вашето семейство, сега ще бъдете добре приети.

Около 23 октомври вниманието ви ще бъде насочено към семейните въпроси, някои може да напусне дома ви, а друг да се завърне. Планирате семейно събиране през този месец или поне едно барбекю в задния двор. След 8 ноември доброто ви настроение ще се завърне.

След 23 ноември е добре да бъдете щедри с другите. Отидете на парти, или друго събитие и се насладете на живота. Получавайте и давате подаръци.

Приключете с всички партита до 22 декември, защото след това настроението ви ще се пренасочи към по-практически въпроси. Предпочитате тишината около Коледа и Нова година и да бъдете с онези, които са били далече през годината. Потвърдете ролята си и ще бъдете щедри духом и през следващата година.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация