Хороскоп 2018 - Козирог

Публикувано на 17-11-2017 04:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018 - Козирог

Ако сте на възраст над 30 години сега е моментът да се изправите и да отстраните бреме...

За Козирози управляващата планета е Сатурн, тя влезе в знака ви през последните дни на 2017 година и ще повлиява живота ви през следващите две години. 2018 година предвещава всички представители на зодия Козирог да се наслаждават на живота. Вашата планета е поела контрола на знака ви. Това сигнализира за началото на две и половина години, през които ще имате силно самочувствие и лични способности. Ще бъдете господар на себе си.

Ако сте на възраст над 30 години сега е моментът да се изправите и да отстраните бреме, което другите са ви поставили отпреди.

През по-голямата част от годината Юпитер ще пребивава в сектора на приятелството ви и предлага добри вибрации по отношение на бизнес партньорства и социален кръг. Може да срещнете някой в социалния ви кръг, което ще промени живота ви към по-добро.

Нептун се намира в работния ви сектор и пътуванията затова ще имате какво да правите в тези направления.

Планетата Уран ще бъде намесена в дома и домашната ви зона през първите четири месеца и половина на новата година, което може да донесе промяна и разнообразие по въпроса с кого споделяте дома си.

След 15 май Уран навлиза в творческия ви сектор и творческите ви моменти ще процъфтяват. Може да получите много добър флирт и дори да привлечете романтични интереси, дори да сте ангажирани.

Когато Юпитер се настани в частния ви сектор на 28 ноември може да откриете, че края на годината не е толкова вълнуващ колкото началото. Сега е моментът да се вслушате във вътрешния си глас.
 
Специфики

Всяка година за вас започва със Слънцето в знака ви, което ви стимулира да си водите дневник или график за събитията през годината. Обичате да гледате напред и да организирате живота си.

От 21 януари нататък фокусът ще е върху приходите ви, наблягайте на мисленето и ще спечелите много с мисълта си. Не бъдете разточителни, макар че вие рядко сте такива. Може да ви се прииска да инвестирате в художествена скулптура, часовници, вкаменелости и артефакти и да изградите колекция.

Слез 19 февруари във фокус ще бъде местната ви общност. Ако се интересувате от политика може да лобирате вашите избиратели в този момент. Един мини-образователен курс ще бъде много добре за вас през този период.
Домашното огнище и дома ви ще са във фокус към края на март. Ще се погрижите за семейството и за връзките, които се изграждат в него, а също така може да купите недвижим имот.

В продължение на 4 седмици след 21 април ще се наслаждавате на живота. Сега е моментът да организирате парти. Може да поканите приятели в някой хубав ресторант и да споделите щедростта и времето си с тях. Така ще спасите дома си :)

След 24 април Хирон ще влезе в Овен и ще ви се наложи да направите ремонт на дома. Възможно е ремонтът да е само козметичен. Препоръчва се превантивна поддръжка на покрив, улуци и комини. В този момент семейството ви ще има нужда от вас.

След края на май и към средата на годината е време да поработите. Ако работите за някого сега е времето да бъдете чути и ако и си мислите да започнете малък бизнес то обмислете и подредете стратегията си. Възможно е да промените работния си график, за да намерите време да свършите някоя допълнителна работа.

След 21 юни се фокусирайте върху партньорствата си. Ако сте необвързани сега може да си намерите половинка. Ако сте женени ще имате хармония в отношенията си. Също така периодът е подходящ за създаване на бизнес партньорства и подписване на документи. Всички правни споразумения с голяма вероятност ще бъдат наред.

Периодът от 21 август до 21 септември ще е изпълнен с много вълнения за Козирозите. Може да изглеждате непредсказуеми в очите на другите, а за някои да бъдете феномен. Когато този едномесечен период отмине всичко ще си бъде по старо му.

От 23 октомври нататък приятелският ви кръг ще се разшири, което е много благоприятно.
След третата седмица на ноември започва тихия период, когато идва време да се погрижите за себе си и да послушате вътрешния си глас.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация