Хороскоп 2018 - Водолей

Публикувано на 17-11-2017 05:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018 - Водолей

Грозните ви страхове, че не сте достатъчно добри ще продължат да съществуват...

Вашата управляваща планета Уран се премества от Овен в Телец през тази година, което за представителите на зодия Водолей означава повече промени в живота. От април нататък може да смените мястото си на живот, дори може да се върнете към дома си ако така искате.

Грозните ви страхове, че не сте достатъчно добри ще продължат да съществуват някъде дълбоко в съзнанието ви, но планетата Сатурн ще помогне да преодолеете това. Ще се научите, че няма от какво да се страхувате освен от самия себе си. Нептун е в района на самочувствието ви, което също ще ви носи известна несигурност.

За всички представители на зодия Водолей постоянното присъствие на Плутон във вашия 12ти дом ще бъде официално оформено от Сатурн за няколко години. Имайте предвид, че през следващите 2 години може да изградите нещо ценно и то вероятно ще е в личен план. Или просто ще конструирате нещо чрез научни изследвания или други похвати.

Юпитер все още е силен в зоната на кариерата ви и ви предоставя безкрайни възможности, но все пак трябва да решите внимателно кое е най-добре за вас.

От 28 ноември и коледния сезон са обещаващо много забавни. Социалния ви календар ще бъде изпълнен със събития с богат избор. Насладете се на предлаганите възможности и изживейте емоциите пълноценно.

Суровата планета Хирон се премества във учебната ви зона на 24 април. Това може да ви привлече като говорители с образователна насоченост и споделяне на опит. Добре е да се възползвате и да изпъкнете сред обществото.

Специфики

На 21 януари Слънцето влиза в знака ви и осветява живота ви. Това е много добре за зодия Водолей и енергията, която този месец носи ще ви оживи за цялата година.

Слънчевото затъмнение на 15 февруари носи за ва енергетиката на затъмнението. Вие ще бъдете съсредоточени върху бъдещето си и това къде отивате. Всички хора, които срещате в този период ще имат значение в живота ви. Обърнете внимание на случайните контакти, които могат да прераснат в красиви взаимоотношения.
След третата седмица на март ще бъдете заети с кратки пътувания и поръчки, които трябва да изпълните и те ще отнемат голяма част от деня ви. Това е месец на малки и разнообразни събития.

На 16 април Уран е скрит от новолуние във вашата зодия и това ви носи гореща позиция в обществения ви живот, така че може да очаквате покани за събития и нови хора, които ще срещнете. Водолеите обикновено имат много приятели, но повечето са познати.

След 22 май Слънцето осветява зоната ви за забавления. Използвайте този благоприятен период за да отидете на парти, спортни събития или концерти, каквото ви харесва. Споделете с децата си това вълнение. Това е чудесно време и за творчески занимания.

След 21 юни събитията се успокояват и може да се върнете към работата си. Ежедневните ви задачи ще бъдат възнаграждавани и работата ще ви се струва приятна. Ако сте решили да смените работата си, това е подходящото време в годината. За онези от вас, които искат да имат странична работа успехът е сигурен.

На 27 юли е второто лунно затъмнение през 2018 година, но то е по-обхващащо от февруарското и по-дълготрайно, а ефектите му ще бъдат около 6 месеца за представителите на зодия Водолей. Хора от миналото ви ще дойда отново да се опит да ви повлияят. Бъдете внимателни към онези, които се опитват да влязат в живота ви. Веднъж сте ги изхвърлили от там и може би нямат място там и сега.

От 21 август до 21 септември ще преживеете период на забавяне. Сега е периодът да обмислите постигнатото до момента. Обмислете силните и слабите си страни. Не работете твърде много през този период.

От ноември нататък ще имате време да преоцените живота си и да направите планове за следващата година. Говорете добри неща на хората. Сърцето ви знае какво трябва да направи.


Етикети: 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация