Хороскоп 2018 - Везни

Публикувано на 17-11-2017 03:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018 - Везни

Домът и семейството ще са подобни на миналогодишното състояние задари...

Домът и семейството ще са подобни на миналогодишното състояние задари Плутон, но през 2018 година ще си дадете сметка кой иска твърде много от вас и кой не. Енергията на Сатурн ще сложи край на изтичането на жизнените сили в семейството ви и всеки, който прилага насилие под някаква форма върху вас ще бъде ограничен.

В трудовия си живот ще помислите за промяна на работното място. Ако сте получили нова работа през 2017 година, то през новата 2018 може да намерите втора допълнителна нова работа. Това се дължи на Нептун, който се е настанил в работната ви зона. Помислете и постъпете така, както е правило според вас, но не пренебрегвайте мнението на другите.

Хирон влиза в партньорския ви сектор на 24 април и тогава вероятността да помислите за брак става много голяма. Бъдете внимателни по отношение на вашия избраник и не прибързвайте с брака в този момент. Ако вече сте семейни ще се наложи да окажете сериозна подкрепа на половинката си, но не забравяйте, че това е фаза и ще отмине, затова не вземайте крайни решения.

Съществува силно финансово фокусиране за Везни през тази година, което ще започне през април и ще вземе връх от 15 май нататък заради Уран, който на тази дата влиза във финансовия ви сектор. Може да бъдете изненадани от дълговете на партньора си и от вашите отношения с кредиторите и банките. По-късно финансите ви ще започнат да растат. Това ще стане когато започнете да оценявате себе си повече. Помислете за коледните разходи и ги завършете до 28 ноември, в противен случай ще имате някои затруднения.

Специфики

Годината за Везни започва с приоритет към дома и семейството. Намирането на мир в дома може да се окаже проблем, затова украсете специално място за себе си и си го създайте сами.

От 21 януари нататък ще сте в настроение за разходки с приятни хора и разговори. Ако това ви се струва твърде много поне отделете време за десерт със своите фенове.

До третата седмица през февруари забавленията ще приключат и ще се отдадете на работа. Сега е моментът да се организирате добре и да си оставите достатъчно време за почивка и подготовка за работа.

След 21 март ще гледате любовта през розови очила. Ако се запознаете с някой специален човек сега е точния момент да се обвържете. Ако сте необвързани ще се насладите на прекрасни моменти със събития, които не сте си представяли. Бъдете истински, вече сте уверени в романтиката.

След 21 април ще се съсредоточите върху съвместните финанси с партньора си и ще му помогнете да се изправи пред реална ситуация. Внимавайте със заемите, които може да ви поиска. Може да ви се предостави възможност вие да вземете заем за нещо, което искате много силно в живота си и то ще внесе много подобрение на качеството на живот. Когато Уран навлезе във финансовия ви сектор ще поискате да изчистите всички дългове на партньора си със собствени средства.

Когато Слънцето навлезе в Близнаци на 22 май вече ще дойде време Везните да планират своето по-добро бъдеще. Ще се насладите на пътувания и културни дейности. В този етап все още планирате живота си и предприемате стъпки за тази промяна.

През август и септември Венера влиза във вашия знак и ще внесе красота и хармония, необходимия на знака ви баланс и справедливост, която не може да бъде подценявана.

С началото на есента Слънцето влиза във Везни и носи светлина в живота ви. Прекарайте предстоящия месец в общуване с другите за да подобрите живота си. Ще се хармонизирате със Земята и ще видите красотата в простите неща.

Венера започва обратния си ход от 5 октомври това ще продължи 6 седмици. През тях е добре вие Везни да забавите темпото. Използвайте това време за да преосмислите смисъла на живота си и любовта. Внесете ред по отношение на финансите си и направете необходимото за да живеете спокойно. Не започвайте нова работа през този период. Нека спре ретроградния период на Венера и тогава нещата отново ще бъдат прекрасни.

До 23 ноември ще се занимавате с парични въпроси. Балансирайте бюджета си и не харчете излишно. Може да получите еднократно пари в брой. Изчакайте 16 ноември да дойде и тогава нещата ще започнат да се движат нормално.

Организирайте цялото си сезонно пазаруване и забавления между 23 ноември и Слънцестоенето на 22 декември. Не забравяйте да благодарите на всички, които са с вас, както и на служителите ви и обслужващия персонал. Приключете с всички задачи до 22 декември. Тогава спрете работа и се приберете вкъщи. Отдайте цялото си внимание на дома и хората, живеещи в дома ви. Те също искат да ви видят. Прекарайте времето си заедно и знайте, че сте добре дошли.


Етикети: 2018, horoskop 2018, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2018, късмет, късмет 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация