Хороскоп 2018

Публикувано на 15-11-2017 08:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Хороскоп 2018

Новата 2018 година преминава между полярностите на мъжа и жената, но като цяло ще заема предимно женски тон.

Полярностите на мъжете и жените не се отнасят до физическия пол, а до видовете енергия. Мъжката полярност служи за описание на активната енергия, която се изразява външно, докато женската енергия е пасивна и е обърната в посока навътре. При преминаването на полярността и елемента покрай различните планети през време на годината се натрупват положителни и отрицателни енергии. С течение на времето се освобождава заряда между положителната и отрицателната енергия.

Денят в който дадена планета влезе в определен знак се оказва мощен ден и ефектът му може да продължи седмица или две.

  • Акцент върху полярността

2018 година започва с акцент върху отрицателната полярност или изразяването на женската енергия. Повечето планети ще бъдат в женски знаци. Пасивните признаци са от земни или водни знаци като Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог и Риби. Доминирането на пасивните знаци ще бъде нарушено от Уран чрез елемента Огън, това ще продължи до месец май, когато той отстъпва позициите си на елемента Земя.

Трите знака на елемента Земя са Телец, Дева и Козирог. В средата на годината тези знаци ще се влияят от Уран в Телец, Сатурн и Плутон в Козирог. Юпитер и Сатурн ще присъстват при водните знаци Скорпион и Риби. В началото на ноември Юпитер ще се премести в знак Стрелец. Това е периодът на равновесие между елементите Земя и Вода.
Доминирането на пасивните знаци показва промяна в отговора или реакцията при дадена ситуация, а не в динамика или активност.

  • Планетна ретроградност

Периодът на ретроградност на Меркурий се проявява в трите огнени знака. Това води до три горещи точки март-април, юли-август и ноември-декември. Венера ще е ретроградна през водния Скорпион до елемента въздух и наново привлича необходимия баланс на Либран през ноември. Марс ретрогражда в Земя, около края на юни, целия юли и началото на август.

  • Пасивно господство

Като цяло през 2018 година ще доминира женската полярност, пасивната над активната. Това ще компенсира двете предходни години. Настроението ще бъде по-всеобхватно и приемливо от всякога.

Това ще се отрази на финансовите пазари, които ще са бавни, растежът ще се дължи основно на колектива. Големият бизнес няма да процъфтява през тази година, но дребният бизнес ще види много ползи особено при хората над шейсет години и онлайн търговията.

Многобройните задачи ще олекнат, понеже специалистите ще започнат да доминират. Всеки трябва да притежава и движи своята ниша, да се фокусира, концентрира и специализира максимално само в нея. За хората, които заемат много пазарни ниши съветът е да се концентрират максимално над онази, в която са най-добри.

  • Сатурн като господар на задачите

Ежедневните дейности ще доминират, затова си сверете планетарния часовник. Сатурн е в собствения си знак Козирог и е крайният разпоредител за голяма част от задачите през годината. Огромната планета е силна по отношение на дисциплината, справедливо заплащане и работа, поемане на отговорност и усвояване на умения. Постиженията ще дойдат при онези, които ги заслужават.
Сатурн също така управлява часовници, часовникари и време. Отделете време и изберете моментът си тази година. Има време за смях и време за плач, време за жънене и време за сеене. Сатурн управлява старите хора, когато са преживели второто си завръщане на Сатурн. Те могат да бъдат разглеждани като ролеви модели, за да се научат останалите да бъдат по-търпеливи и да се справят с времето.

  • Резюме

2018 ще бъде по-спокойна, но под повърхността се случва повече. Хората ще наблягат на личното и ще правят чудесни неща в собствените си домове. Някои изпаднали от обществото личности ще имат шанс да изградят по-добър живот.

Имиграцията ще се превърне в проблем, който трябва да бъде разгледан правилно, тъй като страните намират нови начини за приютяване на хиляди хора, търсещи съществуване другаде.

Любовта ще бъде силна и приемана за  даденост. Качеството на живот ще се подобри за всички, тъй като желанието за грижа за другите се превръща в норма. Големи културни промени ще бъдат причинени от тазгодишните планетарни настанявания.


Етикети: 2018, horoskop, horoskop 2018, годишен хороскоп 2018, хороскоп 2018

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация