Годишен хороскоп 2017 РАК

Годишен хороскоп 2017 РАК

Публикувано на 28-11-2016 01:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
 Годишен хороскоп 2017 РАК

Подробен годишен хороскоп 2017 за РАК!

2017 година за зодия Рак може да бъде разделена основно на два периода, първият естествено започва в началото на Годината на петела. Още в началото трябва да проявите усилие да контролирате емоциите си. В противен случай ще си навлечете проблеми и рискувате да попаднете в негативни ситуации. Важното е да не се съмнявате в своите силни страни. Луната ще ви помага, макар петелът да я спира доста ефективно. Периодът на важните глобални промени за зодия Рак е наченат. Няма нужда да прекратявате съществуващи връзки, ако имате проблеми просто говорете с човека до вас. Освободете се от всичко, което носи отрицателен заряд. Освен това не се страхувайте от нови запознанства и създаване на отношения. Те могат да ви донесат много ползи в бъдеще. Направете пробив във взимането на решения това е много важно за този период на 2017та.

Следващият етап започва в началото на летния сезон, във втората декада на август 2017. Преходът ще бъде плавен. Ще забележите как многото ситуации в личен и работен план гладко се придвижват напред през живота ви. Разбира се това е една обща характеристика на периода, но всъщност в него ще се срещнат много различни нюанси в зависимост от всяка конкретна личност. Но динамиката на темперамента на Огнения петел ви съветва в този дух да не намалявате темпото ако уверено сте се насочили към победата. Ако ви се стори, че нещата се усложняват, останете стабилни и се задълбочете по-внимателно в ситуацията. Активността ви ще бъде голям плюс през този период. От друга страна не забравяйте за прецизността. Безспорно няма да ви бъде лесно да се доверите безусловно на късмета си, но бъдете сигурни, че моментът е напълно точен и няма по-добро врем от това. В никакъв случай не се страхувайте. Няма да бъдете възпрепятствани от обстоятелствата. Както споменахме в началото, най-силните ви оръжия са променливостта, адаптивността и гъвкавостта ви.

Като цяло, годината на Огнения петел 2017 ще бъде много успешна за представителите на зодия Рак, затова се постарайте да се насладите на всяка ситуация. Не бива да се оставяте напрежението да ви вреди, трябва да се научите да бъдете силни. В новата 2017 година много от вас ще срещнат истински приятели, или желани партньори. Също така много връзки ще приключат по естествен път, без тревоги и притеснения. Важното е да не забравяте, че винаги има много възможности. И винаги можете да постигнете целите си. Просто бъдете честни с хората около вас и със самите себе си, ако направите това ще завършите 2017 година като победители! Ние ви желаем щастие и късмет през 2017 година, много радост и нека домът ви винаги да бъде пълен с веселие!


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация