Годишен хороскоп 2017 ТЕЛЕЦ

Годишен хороскоп 2017 ТЕЛЕЦ

Публикувано на 28-11-2016 00:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 ТЕЛЕЦ

Подробен годишен хороскоп 2017 за ТЕЛЕЦ!

Ако анализираме в дълбочина 2017 година за Телците ще повторим казаното по-горе. Годината на Огнения петел ще се превърне в много продуктивна  и положителна година за представителите на зодия Телец. Това е свързано с въздействието на елемента Огън, който се противопоставя и положително въздейства над елемента Земя. Всичко това за Телците има връзка с професионалното им развитие, финансите и личен план. Отрицателно въздействие над финансовата сфера оказва Плутон, но Луната е във върха на възможностите си и ще му се противопостави по начин, благоприятен за вас. Финансово годината ще бъде много добра за вас.

Първият период започва през началото на 2017та година и завършва в първите дни на пролетта, около май месец. През този период, Телци, трябва да съсредоточите вниманието си към своята човешка природа, както и да ви звучи това. През този етап е добре да се научите на комуникация и дипломация. При неясни ситуации не действайте с догадки, а само с точни знания и доказателства. Разбира се не сте длъжни да действате по този начин, можете да изберете свой собствен спрямо разбиранията си и начинът си на живот. Тук даваме само съвети, които са съобразени с планетарните въздействия. В семейството нещата няма да бъдат спорни и неприятни. Периодът е благоприятен за комуникация и приятни моменти с близките ви. Бъдете откровени и изживейте този спокоен в семеен план период с радост.

С появата на лятото и до края на 2017 година всичко ще се промени, но не всичко наведнъж. Телци, трябва да помните, че целите, които преследвате през 2017 се намират в нов период на живота ви и за вас започва цялостен етап, който се превръща в логичен резултат от действията ви в предишни периоди. През лятото на 2017 трябва да работите още повече и по-усърдно. Това ще ви позволи да се заемете с по-мащабни проекти. Бъдете активни. Пасивността ще доведе до загуба на ценни възможности. Огненият петел препоръчва да действате агресивно, но не фанатично, разбира се. Луната ще оказва въздействие през лятото и есента на 2017 година, която до известна степен ще повлияе на трезвата ви преценка.

В заключение, Телци, ние астролозите искаме да ви пожелаем щастлива нова година, много късмет, любов и възможността да бъдете себе си. За много членове на зодиака 2017 година ще преобърне посоката на живота ви. Като цяло годината на Огнения петел може да бъде година на придобиване на опит, да бъдете силни и да се наумите как да се справяте с проблемите и трудностите. За много от Телците периодът ще се окаже подходящ за създаване на семейство, а за други – брак. Без съмнение ще бъде интересна година.


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация