Годишен хороскоп 2017 СТРЕЛЕЦ

Годишен хороскоп 2017 СТРЕЛЕЦ

Публикувано на 28-11-2016 04:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 СТРЕЛЕЦ

Подробен годишен хороскоп 2017 за СТРЕЛЕЦ!

Първият етап започва в началото на годината на Огнения петел и приключва във втората декада на месец април. По това време интензитетът на Венера ще бъде малко по-слаб за сметка на Юпитер. Не се очертават проблеми, само някои конфликтни ситуации и това може би ще бъде единственият период през 2017 година когато ще трябва да наблегнете на работата, особено ако работите за себе си – предприемач или човек със собствен бизнес. Ако внимателно наблюдавате заобикалящата ви среда, ще разберете как ще се развие ситуацията още от начало.

Със зората на крайната трета декада на април 2017 и до средата на есента Огненият петел драматично ще промени приоритетите. През това време представителителите на зодия Стрелец ще приемат голяма порция работа и лични проблеми, които няма да бъдат голени, но ще изискват внимание и ангажираност. Ако застанете срещу течението, рискувате проблемите да се задълбочат значително. От друг страна периодът пролет – лято 2017 ще изисква от Стрелците да се фокусират върху печеленето на пари и кариерното си развитие.

Важно е да се разбере, че успехът в персоналното развитие има връзка с астрологичните тенденции. Петелът ще побутва и помага където е необходимо, освен това интуицията ви, Стрелци, е много добре развита. Това позволява да разгърнете ресурсите си. В любовта ще се наложи да водите известни битки. Но през втората половина на периода нещата ще се нормализират и ще бъдат значително по-спокойни. Въпреки това Венера се активизира , особено за онези от вас, които все още си търсят партньор. Най-накрая ще си намерите обичта, към която се стремите, макар че няма да се размине и без съперници. Ако изпаднете в шокова ситуация ще бъде добре бързо да се успокоите, да не губите контрол над себе си, за да може да реагирате адекватно. По-сдържано поведение в такива ситуации ще бъде благодетелно за вас. 

Втората половина на зимата, до 15 февруари 2018 година получава лавров венец, което ще доведе до по-ясни и недвусмислени тенденции при зодия Стрелец. Тук отново въпросите, свързани с желанията на сърцето няма да бъдат в челните редици. Важното е, че през този период ще имате нужда от повече гъвкавост и адаптивност за да разрешите ситуациите, в които ще попаднете. Добре е бързо да вземате решения, но те да бъдат основани на логиката и инстинктите ви. Така ще балансирате по-добре при решаването на ежедневните задачи и планове. В края на 2017 година около кариерата ви всичко е изключително спокойно, а хубавото е, че това важи и за останалите области при Стрелците.

Стрелци, Честита нова година! Надявам се да постигнете помирение и хармония с вашия буен нрав! Бъдете много щастливи!


Етикети: 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация