Годишен хороскоп 2017 СКОРПИОН

Годишен хороскоп 2017 СКОРПИОН

Публикувано на 28-11-2016 03:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 СКОРПИОН

Общ годишен хороскоп 2017 за СКОРПИОН!

Нека анализираме кои звездни представители ще влияят върху живота на Скорпионите в годината на Огнения петел. Първо Венера ще усили своето въздействие и ще контролира практически всички сфери на живота ви. Но не можем да кажем същото за Юпитер. Неговата подкрепа ще бъде един вид бонус за вас. Въпреки, че ще работите доста, не забравяйте регулярно да си почивате, за да бъдете по-ефективни. Но в никакъв случай не говорим за безделие, а за релаксация. 2017 година се оказва буквално препълнена с положителни и смислени събития. Но ще има и конфликтни ситуации, важното е да излезете като победители накрая.

Първият период на 2017 година започва с настъпването на годината на Петела и продължава до края на месец август. Дълъг, но смислен период, дълбоко динамичен и натоварен с няколко важни проекта. Ще се наложи да действате. Сега ако проявите инициатива, това ще се окаже вашият печеливш билет. Не се страхувайте да поемете по-голяма отговорност. Отдавна сте готови за това, така че не се съмнявайте. Разбира се на някои просто ще получат просто повече отговорности от ръководството. Отговорността е за онези, които взимат решенията. От друга страна за тях са и печалбите. Скорпионите са с щастлива перспектива, независимо, че ще има някои трудности, те са нормални. Но сега не е момент за почивка, събитията ви носят успеха. Също така в сферата на личните отношения ще има да разрешавате доста проблеми. Разбира се не веднага, а в продължение на време. Използвайте целия си набор от природни дарби. Манипулирайте, но само при необходимост. Важното е да излезете от всяка ситуация като победители. През този период ще изведете отношенията в семейството си на изцяло ново ниво.

В зората на първата декада на месец септември 2017 до 15 февруари 2018 идва следващия последен период за Скорпион. Тази фаза се очертава да бъде малко по-сложна, но Скорпиони, вие трябва да стигнете до сърцето на всяка ситуация. По-сериозни ситуации се очертават при онези от вас, които имат деца. Това означава по-скоро, че трябва да покажете личен пример на своето потомство и същевременно активна позиция в живота. За Скорпионите, които са необвързани, но клонят към по-зряла възраст ситуацията в любовен план може коренно да се промени. Не се притеснявайте, има нещо, което ще ви изненада и впечатли. На работното ви място ситуацията е благоприятна. Като цяло годината за представителите на зодия Скорпион е много благоприятна, но е важно да използвате възможностите, които ви се разкриват не само за материални приходи. Съвсем скоро ще разберете какви са перспективите. Всичко, което ще ви донесе новата година е изключително успешно, ако спазите по-горния съвет да използвате силните си страни не само за лично облагодетелстване.

Бъдете щастливи през 2017 г.! Уважаеми Скорпиони, може годината на Огнения петел да ви донесе успеха и радостта, които наистина сте заслужили. Ако вие изживеете 2017 година с щастие и удовлетворение всичко около вас ще бъде изпълнено с радост!


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация