Годишен хороскоп 2017 ОВЕН

Годишен хороскоп 2017 ОВЕН

Публикувано на 28-11-2016 00:01 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 ОВЕН

Подробен годишен хороскоп 2017 за ОВЕН!

Представителите на зодия Овен през 2017 трябва да насочат своите усилия към личния си опит и да се вслушват в интуицията си. Всеки вариант, при който друг ви съветва, е обречен. Като цяло през 2017 в Годината на петела за вас предлага ясен период с множество положителни моменти, които естествено зависят оп вашите стъпки, доверете се на себе си.

През началото на периода, месец февруари, говорим за момента в самото начало, се характеризира като доста динамичен момент поради влиянието на Слънцето, което тогава навлиза в своята активна фаза и връзката на Марс с всички останали планети. Комбинацията от тези звездни въздействия ви носи максимум възможности и перспективи.

Скъпи Овни, ще ви се наложи да поработите усилено върху себе си. Да, сега е много важно да се вгледате в самите себе си, защото 2017 е година на метаморфоза в отношенията с любимия ви човек.  Забравете егоизма. Важните вътрешни промени, които ще претърпите са комплексни и вие самите ще се промените в голяма степен. Много е трудно да се предвиди как ще изглежда тази ваша метаморфоза в очите на останалите, но промените ли себе си, вие ще промените и мнението си за света около вас, така стъпка по стъпка ще си изградите един по-добър и приятен за вас самите живот. Ще видите неща, които преди са били скрити. Бъдете действени, успехът няма да закъснее и ще правите точно това, което искате. Не мислете дълго време, решавайте бързо. Разбира се в живота на всеки отделен човек тези предсказания ще се претворяват в различни житейски ситуации според вашия начин на живот.

Вторият период ще настъпи при „изгрев“ в първите дни на Май и ще продължи точно до края на летния сезон, преди последните дни на месец август. Тази фаза на 2017та година ще бъде пълна с контрасти. Няма смисъл да бързате, през този период нещата няма да са чак толкова положителни, както в началото на годината. Понякога просто ще се налага да правите онова, което е необходимо в момента. Това от време на време може да ви дразни, Овни, затова е необходимо да се научите как да контролирате собствените си емоции. Не се съмнявайте в петела, той е изцяло на ваша страна. Втората част на 2017 може да е много подходяща за развитие на личните ви отношения.

Третият етап през 2017, който започва в първите дни на месец септември и продължава до следващия годишен цикъл, най-накрая ще донесе на зодия Овен онова, което толкова много е желал всеки неин представител. Минути на свещен мир и персонално израстване, на успех в емоционалната сфера, също така период на баланс на чувствата.

През този етап зодия Овен вероятно ще научат някои базисни уроци. Разбира се всичко зависи от собствената индивидуалност на всеки Овен. Всички тези положителни въздействия пряко ще се отразят на работната сфера. Но на пръв поглед може да се каже, че романтичната сфера ще бъде съвършена. Може да се случат известни спадове, но те ще са в сферата на спокойните отношения без трусове. Много награди очакват Овните в годината на Петела. След края на 2017 година вие, Овни, ще бъдете абсолютни победители.

В завършек искам да пожелая на всички представители на тази зодия щастие и късмет през новата година. Бъдете готови за грандиозни събития, особено важни за вас!


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация