Годишен хороскоп 2017 КОЗИРОГ

Годишен хороскоп 2017 КОЗИРОГ

Публикувано на 28-11-2016 04:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 КОЗИРОГ

Подробен годишен хороскоп 2017 за КОЗИРОГ!

Периодът от първата половина на 2017 г. приблизително до втора трета декада на юни ще се окаже най-ясен и активен период за зодия Козирог. В първите месеци на този годишен цикъл ще откриете, че новите контакти ще ви донесат нови възможности, то които трябва да се възползвате.

Много Козирози се страхуват от раздяла, но това не е необходимо особено ако имате връзка с човек когото обичате. Същото важи за приятелствата и близките отношения. Не е необходимо да се тревожите в тази насока. Дори да се стигне до раздяла в някоя област тя всъщност може да се окаже нова възможност. Сега е важно Козирозите да разгънат своя потенциал. Добре е да реализирате потенциала си в нови направления. В общи линии бъдете готови за много нови емоции и събития в любовната сфера.

От началото на месец август 2017 започва вторият етап от 2017 година за Козирозите и ще бъде ярък, но не много динамичен етап, също така не и пасивен. Динамиката ще бъде достатъчно, а приоритетите ще останат същите. Вниманието на Козирозите ще бъде разпределено във всички сфери на живота. Петелът ще и посъветва да си намерите хоби, разбира се ако все още нямате такова. Особено в началото на есента много важно ще бъде да имате хоби, с което да разпускате от натоварването, което ще изживеете. Може да се тревожите за някой неща, но в никакъв случай няма да върнете загубена възможност. Затова се опитвайте да решавате проблемите, които са пред вас до край и бързо в сегашно време. Към края на годината напрежението ще намалее и ще може да се фокусирате върху личните си отношения. На работното място ще успеете да си създадете максимално ефективна стратегия, която да помогне за отхвърляне на голямо количество работа. Възможно е да получите предложение за по-добра работа или възможност да започнете собствен бизнес.

След всичко, което казахме до момента искам да пожелая на всички Козирози много късмет и щастие през новата година. Бъдете себе си и не спирайте да мечтаете и не се страхувайте да поемате рискове!


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация