Годишен хороскоп 2017 ДЕВА

Годишен хороскоп 2017 ДЕВА

Публикувано на 28-11-2016 02:30 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 ДЕВА

Подробен годишен хороскоп 2017 за ДЕВА!

Но нека да разгледаме по-подробно годината за Девите като наблегнем по-детайлно на някои аспекти. И така, Деви, очертават се наистина интересни моменти, които могат да бързат наречени интензивни, между които ще има такива, които могат да бъдат наречени неутрални. Фундаментални промени ще настъпят в психическите ви възприятия, което се дължи на влиянието на Слънцето. Патронът на 2017 – Петелът – е с елемент Огън, което засилва влиянието му спрямо вас. По същото време Земята се явява не пълен антагонист. Но да не изпадаме в подробности, нека само да обобщим, че през 2017 в енергиен план, вие Деви, ще се радвате на масивна енергия – както положителна, така и отрицателна, което ще обособи много положителни и отрицателни събития през настъпващата година.

Общо взето Петелът ще ви помага за да реализирате плановете си, въпреки че енергията няма да бъде много хармонична. Но, това означава, че годината ще бъде благоприятна, въпреки че пътят ви няма да бъде осеян винаги с рози. Възможно е да бъдете издигнати в по-висок пост на работното си място. Но не бива да изпадате в депресия, трябва да се промените и бързо да се приспособите към новите условия, в които сте поставени. Всеки, който успее да се адаптира ще постигне целите си.

Годината на Петела може да бъде разделена на няколко етапа. Първият започва с началото на новата година и привършва в първата декада на юни 2017. Доста дълъг интервал от време, но и доста важен. През този период трябва да обмислите добре и да заложите целите си. Задръжте някои инициативи  в началото на годината и бавно повишавайте нивото на въздействие с напредване на месеците. Бъдете търпеливи, огледайте се наоколо, вижте как действат колегите и опонентите ви. Съберете нужната информация и започнете по-интензивна работа пред късната пролет. По същия начин ще бъде пръсната и енергията на Меркурий спрямо вас. Проявете търпение и той ще ви съдейства да извлечете максимум ползи през годината на Петела в работен план. Към началото на лятото личните ви отношения ще изместят кариерата в известна степен. Важното е да запазите себе си и да продължите да се движите напред.

От края на първата декада на юни чак до края на годината на Огнения петел – 15 февруари 2018 е следващият период. Тогава ще намалее още работното ви темпо. А след това ще се появят и доста възможности за занимание със семейството ви. Там се появяват някои любопитни тенденции, които се отличават със своята неяснота. Затова ако не знаете какво точно да направите, опитайте се да останете за малко на саме със себе си. Почивка за два три дни на някое усамотено приятно местенце ще ви помогне да разрешите много въпроси, които стоят пред вас, макар че не сте свикнали да действате по този начин опитайте. Вземайте разумни решения и действайте правилно, не на сляпо. Доверявайте се на безопасността, не бързайте и слушайте сърцето си, не инстинктите.
През този период не ви очаква особен бизнес или кариерен успех, но е много важен в лично отношение и промените, които ще настъпят ще касаят семейството и личните ви отношения. Най-много Венериното влияние ще се усеща през месец ноември на 2017 година. Тогава ви очаква криза във връзката, а как ще се развият отношенията с важните ви хора зависи единствено и само от вас.

Останалият период до края на годината на Огнения петел е по-труден за предсказания. Всички по-важни събития вече са отминали. Вие сте преминали през промяната, която ви е отредена. Но този период е важен в перспектива. Краят на една ера е ново начало. Може да поставите основата на важни решения, които касаят бъдещето ви. Не се страхувайте. Изненадайте останалите. В този аспект петелът винаги е на ваша страна.

Скъпи Деви, 2017 година за вас е година на трансформация! Бъдете щастливи през новата година!


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация