Годишен хороскоп 2017 ВОДОЛЕЙ

Годишен хороскоп 2017 ВОДОЛЕЙ

Публикувано на 28-11-2016 05:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 ВОДОЛЕЙ

Подробен годишен хороскоп 2017 за ВОДОЛЕЙ!

От началото на 2017 година до втората декада на месец май, Водолеите ще изпитат известни трудности свързани с атаки на колеги, познати и дори близки. В този период сферата на личните отношения ще бъдат поставени под натиск.  Всъщност в това няма нищо притеснително, просто ще бъде вълна от дребни неприятности, които няма да създадат големи трудности. Вие ще бъдете в състояние да решите всички тези конфликтни ситуации, а и вашите покровители Сатурн и Меркурий също не се съмняват във вас. Трябва да поставим специален акцент върху личните взаимоотношения. На преден план е емоционалната страна, лична комуникация и съпричастност. Бъдете искрени, за да получите това, което искате. Ако някой човек не ви харесва не демонстрирайте фалшива приемственост. С честността си ще постигнете значителни успехи, обратното не си струва.

В трета декада на май месец започва следващият етап и привършва във втората половина на август. През този период енергията буквално ще струи от Водолеите. Всички текущи проекти, които захванете в живота си през този период ще се развиват максимално и изцяло. Върхът ще дойде през юни 2017 година. Разбира се, ще се наложи да работите повече, ако искате да постигнете желаните резултати. В областта на кариерното си развитие ще получите множество бонуси, затова в този период не си позволявайте дълги почивки. В работата ще се насочите към една заслужена позиция. Усилията, които ще положите ще бъдат подкрепени в астрално отношение, Огненият петел ще бъде на ваша страна с цялата си ярост. В любовта не всичко ще бъде толкова спокойно. Ще ви се наложи сериозно да се потрудите да запазите спокойствието в семейството си.

С появата на есента, или по-точно последните августовски дни до втората декада на ноември 2017 година ще получите известно облекчение. Добре е да се насочите къч личните отношения с цялото си внимание. В някои области на личните си отношения ще ви се наложи да водите истинска война. Това важи на първо място за партньорските взаимоотношения. В този период може да очаквате любов, предателство, изнудване, всичко. От друга страна ситуацията е успешна за онези представители на зодията, които търсят своята половинка.  Ако вземете подходящите решения на време може би ще получите нещо неочаквано. Звездите не ви съветват да бързате прекалено много.

От края на ноември 2017 до средата на февруари 2018 година Водолеите ги очаква максимално спокоен и изключително балансиран период. Всичко ще си дойде на мястото и решенията, които се вземат през този период ще формират много добро бъдеще. Няма да има каквито и да било извънредни ситуации, нито съдбоносни случки. Може да се каже, че ще действате като на автопилот, с перфектен полет дори при извънредни условия. Въпреки това, скъпи Водолеи, добре ще бъде да не изпускате юздите за дълго. В периодът декември – януари, основавайки се на минали събития ще виждате ясно бъдещия си път. Ще получите незаменим опит, който ще ви предпази от грешки в бъдеще. Много е важно да бъдете честни и откровени както към самите себе си, така и към хората от близкия си кръг. Петелът ще ви научи да гледате напред и да скачате смело в прекрасните ситуации, които предстоят. Предстоят ви множество победи, но и удовлетворение, което всъщност е по-важното.

Накрая искам да поздравя представителите на зодия Водолей с настъпването на годината на Огнения петел 2017! Пожелавам радост, щастие и прекрасна година. 2017 година ще ви донесе непредсказуеми и незабравими моменти…


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация