Годишен хороскоп 2017 ВЕЗНИ

Годишен хороскоп 2017 ВЕЗНИ

Публикувано на 28-11-2016 03:00 от Катя – Ясновидка в Астрология
Годишен хороскоп 2017 ВЕЗНИ

Подробен годишен хороскоп 2017 за ВЕЗНИ!

Първият етап започва в началото на януари и завършва през втората декада на април, с дъх на пролет. Това е активен период от време с енергийни въздействия от страна на Венера и Сатурн. След това процесът ще се опрости. Ако е необходимо да се действа, действайте тук и сега. Това е важен фактор, който петелът препоръчва. Не си струва да разчитате твърде много на другите, дори да са “професионалисти”. Не действайте предубедено. Научете се да подбирате информацията си. Не е трудно. Нито работата нито семейството ви ще заемат особено място през този период. Вашето собствено развитие е на преден план. Няколко тенденции и периоди се обособяват за вас през годината на Петела. Неясните ситуации ще доминират, но това не е лошо. В живота си човек има периоди през които събира знания и се среща  с хора, които ще окажат особено силно положително влияние в бъдеще. Да вас 2017 година е един точно такъв период.

От втората половина на април до първата декада на септември 2017 година доста въпроси ще застанат пред вас, Везни. Започва един по-динамичен период. Действието ще замести бездействието, както винаги вие сте перфектни в това. Ако искате да постигнете огромен успех на работното си място не изпитвайте съжаление към себе си, работете както никога до сега. И все пак не надхвърляйте собствените си възможности през този период. Научете се как да подбирате правилния момент, особено ако не сте на ръководна позиция. За хората на ръководни позиции и бизнес заетите е добре да разширят своя кръгозор, да си изяснят целите. Запомнете, че всичко на този свят се плаща – това е валидно за много аспекти на живота. Затова не е нужно да водите битки, които не са по силите ви, борете се само за нещата, при които можете да постигнете победа.

Що се отнася до личните ви връзки, през лятото ще получите онова, за което чакате толкова отдавна. Бъдете подготвени и отворени, отговаряйте честно и директно. Вижте коя връзка е перспективна и не я пропускайте. Ситуацията през този период може да се развие внезапно. Не се тревожете, ще се случи точно това, което ви е приятно, което ви харесва, и което можете да възприемете за добро.
Нова връзка много скоро ще замести старите.  Няма да има нови задачи, които да не можете да изпълните. Настоящият период в никакъв случай не е период на трудности за вас.

Финалната фаза на годината на Петела ще се погрижи да благоприятства любовта ви. След това като на бизнес арена всичко ще тръгне както преди. Петелът казва, че не е нужно да се срамувате от собствените ви желания. Той ви призовава към напоритост, доверие и жизненост, но в същото време ви учи на спокойствия и широка визия. Трябва да осъзнаете и възприемете това много бързо, за да станете победители в ситуациите, които ви очакват. Моментът няма да е твърде натоварен, по скоро ще изглежда като конфликт на интереси. Но така ще се научите как да имате влияние в собствения си личен живот.

Скъпи Везни, бъдете много щастливи през 2017!


Етикети: 2017, horoskop 2017, годишен хороскоп, годишен хороскоп 2017, късмет, късмет 2017, хороскоп 2017

Сподели:Dao.bg Lubimi.com Ping.bg Pipe.bg Svejo.net Web-bg.com del.icio.us Facebook Google Google Reader Yahoo! MyWeb reddit StumbleUpon Technorati

назад

инфо за експерта, публикувал статията

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

Експерт по: Астрология, Гадания, Здраве и тонус, Карма и съдба, Любопитно, Магия, Рейки
пълна информация

ясновидство от разстояние

експертите на Мистично

Катя – Ясновидка

Катя – Ясновидка

Ясновидка, оператор по сензорна медиаторика, сензитив и феноменолог.

пълна информация